Pátek, 29. března 2024

Pozvánka na konferenci Future Cities konanou ve dnech 21.-22.září 2014 v Dubaji

Pozvánka na konferenci Future Cities konanou ve dnech 21.-22.září 2014 v Dubaji

Konference Future Cities je spoluorganizována municipalitou Dubaje a Centrem pro životní prostředí arabských měst a Arabskou organizací měst (Environmental Center for Arab Towns and Arab Towns Organization). Konference je platformou pro setkání předních regionálních i světových urbanistů, aby si zde předali zkušeností s plánováním aspektů rozvoje měst, tedy sociálních, ekonomických a životního prostředí, včetně koncepcí tzv. "smart cities" s výhledy na dalších 20 let.

Konference je součástí výstavy Cityscape Global zaměřené na trh s nemovitostmi a je doprovázena dalšími dvěma akcemi: Global Real Estate Summit a Real Estate Brokers Summit.

Bližší informace o všech akcích jsou dostupné na www.cityscapeglobal.com, nebo je poskytne Mr. April Tomas, Conference Executive, Tel Office: + 971 (0) 4 407 2607, Mobile: + 971 (0) 5 52754079. Registrace je možná online.

V příloze zasíláme program konference "Future Cities" platný k 7.7.2014. Účast na každé jednotlivé akci stojí 520,- USD, na všech 3 akcích 1.050 USD. zahraniční delegace mají slevu 25%.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů