zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Kvasnicová pomazánka

06.12.2014
Zdraví
Kvasnicová pomazánka

Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Droždí rozdrobíme na menší kousky. Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice (droždí) a necháme je rozpustit. Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme. Vše promícháme a včas odstraníme z ohně, aby nebyla pomazánka moc suchá. Kvasnicová pomazánka je nejlepší na měkkém čerstvém krajíci chleba. Ty podáváme ozdobené kyselou okurkou nebo rajským jablíčkem. ZDROJ: vareni.cz

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
Ukliďme Česko
23
9. 2017
23.9.2017 - Festival, slavnost
Brno
10
10. 2017
10-12.10.2017 - Konference
Milovy - Sněžné
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí