Pátek, 29. března 2024

Toulcův dvůr vyhlašuje již desátý ročník výtvarné soutěže na téma Pomáháme zvířatům

Toulcův dvůr vyhlašuje již desátý ročník výtvarné soutěže na téma Pomáháme zvířatům

Pro děti, které rády kreslí a malují, vyhlašuje Toulcův dvůr zajímavou soutěž. Sdružení SRAZ, které se stará o zdejší výukovou farmu, připravujejubilejní desátý ročník soutěž na téma ,,Pomáháme zvířatům". Děti mohou svoje výtvarná dílaposílat až do 25. září. Soutěž je rozdělena na tři věkové kategorie, od 3 do 18 let. Výherci se mohou těšit na zajímavé věcné ceny. Cílem soutěže je rozvíjet u dětí vztah ke zvířatům a zajímavou formou se připojit k jejich ochraně.

Z došlých prací uspořádáme na Toulcově dvoře výstavu, vernisáž bude v sobotu3. října v rámci Světového dne zvířat.

Nejlepší díla budou následně nabídnuta k prodeji na výstavní akci ve spolupráci s Úřadem MČ Prahy 15.Výtěžek z obrázků půjde na zajištění potřeb zvířat z farmyToulcova dvora (krmivo, veterinární ošetření atd.).

,,Pro děti to nebude jen příležitost si zasoutěžit, ale jejich výkresy a další díla mohoupomoci celé řadě zvířat. Děti mohou tímto způsobem pomoci původním českým plemenům hospodářských zvířat a přispět k udržení agrobiodiverzity. Především ale rozvíjíme dětskou kreativitu a empatii ," poznamenala organizátorka akce, Lenka Skoupá.

Práce je potřeba poslat na adresu Sdružení SRAZ, Toulcův dvůr, Kubatova 32/1, 102 00 Praha. Soutěžící by neměli zapomenout na zadní stranu obrázků připojit jméno, datum narození, bydliště, email, případně telefon účastníka nebo jeho rodiče/pedagoga.

Více informací na: http://www.toulcuvdvur.cz/article/32268?lang=cs&thanks=14

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů