Středa, 24. dubna 2024

Den zvířat - Péče o volně žijící handicapovaná zvířata

Den zvířat - Péče o volně žijící handicapovaná zvířata

Ekoporadna ORSEJ při Vlastivědném muzeu a galerii v České Lípě a Lesy ČR, s. p. pořádají již 13. ročník Dne zvířat, tentokrát s podtitulem ,,Péče o volně žijící handicapovaná zvířata". Akce se koná ve čtvrtek 6. října 2016 od 9.00 do 15.00 hodin.

Krom vědomostních a odborných stanovišť, pohybových soutěží, smyslových stezek a tvůrčích a výtvarných dílen, připravených společně s Domem dětí a mládeže Libertin, SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě, ZOO Děčín a ZOO Liberec, nabídne tato akce také dvě velmi zajímavé doprovodné výstavy: ,,Ochrana přírody v Libereckém kraji" a ,,Fotografie přírody Lužických hor". Součástí Dne zvířat je i volný vstup do všech expozic muzea a galerie s doporučením prohlídek expozic přírodovědných.

ikona souboruPozvánka

Více informací můžete před akcí nalézt na www.muzeumcl.cz

Nutné předchozí přihlášení na program Dne zvířat!

Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky - viz níže uvedený odkaz přihlašování. Zde najdete konkrétní časový harmonogram a můžete si tak sami zvolit nejlépe vyhovující čas příchodu do VMG. Přihlášení je možné také u muzejní pedagožky Veroniky Ličaverové, DiS. (ekoporadna@muzeumcl.cz, 774 825 089).

Odkaz pro přihlašování (ctrl + kliknutí)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1293h-NQeGrrl76K8vJQ2PkHULhXT5LmsdGYZ2eEV1xg/edit#gid=0

Program je zdarma a je pořádán Vlastivědným muzeem a galerií v České Lípě a Lesy ČR s. p., za finančního přispění Libereckého kraje a Lesů ČR s. p.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů