Úterý, 19. března 2024

SFŽP PORADÍ NA VELETRHU FOR ARCH, JAK NA DOTACE

SFŽP PORADÍ NA VELETRHU FOR ARCH, JAK NA DOTACE

Stalo se již téměř zvykem, že se Státní fond životního prostředí ČR účastní stavebního veletrhu FOR ARCH. A chybět nebude ani letos. Slavnostní páska 28. ročníku byla přestřižena v úterý 20. září v 10 hodin za účasti ředitele SFŽP ČR Petra Valdmana a brány letňanského výstaviště PVA EXPO Praha se otevřely tisícům návštěvníků.

I tentokrát pro ně vystavovatelé připravili zajímavé novinky i zavedené produkty z oboru stavebních materiálů, elektrotechniky, zabezpečení, vytápění, alternativních zdrojů energie, dřevostaveb, bazénů, saun a úsporného bydlení. I Fond má na svém stánku co nabídnout.

V plném proudu je udělování dotací z programu Nová zelená úsporám, který od září nabízí řadu novinek, naplno běží i čerpání dotací z Operačního programu Životní prostředí 2014-2020 a Národního programu Životní prostředí včetně populárního programu Dešťovka.

Odborníci Fondu jsou na stánku v hale 1 - č. stánku G 18 připraveni zodpovědět dotazy zájemců o dotace i stavebníků, projektantů či energetických specialistů. Navíc vystoupí s příspěvky na dalších doprovodných akcích veletrhu, například v rámci Fotovoltaického či Technologického fóra. SFŽP ČR se letos poprvé stal rovněž partnerem odborné konference Křižovatky architektury, na které 21. září vystoupí špičkový architekt Alberto Kalach.

Podrobný přehled přednášek a vystoupení Fondu při veletrhu FOR ARCH naleznete v článku Přijďte za námi na stavební veletrh FOR ARCH 2017.

Expozice Státního fondu životního prostředí ČR při veletrhu FOR ARCH 2017

KDE: PVA EXPO Praha, Beranových 667, Praha 9 - Letňany
KDY: 19. - 23. září 2017, 10:00 -18:00 (so 17:00)
Hala č. 1 - stánek G 18

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů