Úterý, 19. března 2024

Pozvánka k účasti na Macao International Environmental Co-operation Forum & Exhibition 2018

Pozvánka k účasti na Macao International Environmental Co-operation Forum & Exhibition 2018

Ve dnech 12.-14. 4. 2018 proběhne v SAR Macao výstava ekologických produktů a technologií 2018MIECF. Přestože je heslem letošní výstavy ,,Shaping of Eco-Cities for Inclusive Green Economy", portfolio výstavy zahrnuje i další témata jako např. obnovitelné zdroje, zelené budovy a mobilita, vodní hospodářství, odpadové hospodářství a kvalita ovzduší. Zkušenosti z minulých ročníků ukazují, že velmi žádané zejména v kontinentální Číně jsou technologie a produkty zaměřené na dekontaminaci půdy.

Veletrh je příležitostí k setkání s odborníky a navázání kontaktů s potenciálními odběrateli a partnery z delty Perlové řeky a oblasti ,,Guangdong - Hong Kong - Macao Bay", která se stala prioritou ekonomického rozvoje Číny.

České firmy zve k účasti na veletrhu 2018MIECF Generální konzulát ČR v Hongkongu, který je připraven pro firmy zajistit následující varianty účasti:

1) V rámci expozice European Chambre of Commerce in Hong Kong, kde za jeden informační mini stánek zahrnující jednu stěnu se stolkem a židlí a ubytování na 2 až 3 noci firma zaplatí 4.500 HKD (cca 12.500,- Kč).

2) V případě většího počtu českých účastníků je možno zajistit samostatnou českou expozici se Shell stánky či volným prostorem s plochou 9 m2 na firmu, kdy organizátoři garantují ubytování zdarma od 11. do 14. 4., B2B jednání s partnery z Číny a prezentaci firmy v rámci semináře. Za tento balíček firma zaplatí 400 EUR (cca 10. 200 Kč).

Další cestovní a propagační náklady si v obou variantách firmy hradí samy.

Zájemci o účast na veletrhu 2018MIECF mohou kontaktovat Generální konzulát ČR v Hongkongu nejpozději do 15. února 2018 na adrese commerce_hongkong@mzv.cz

Více informací o veletrhu 2018MIECF, který proběhne na výstavišti hotelu The Venetian, naleznete na oficiálním webu.

Článek o úspěšné prezentaci českých environmentálních technologií na veletrhu MIECF v roce 2017 je k dispozici zde.

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů