Úterý, 19. března 2024

S podáním žádosti vám pomohou videa

S podáním žádosti vám pomohou videa

Všem, kteří se obávají složitosti procesu žádosti o evropské dotace, je určeno šest krátkých edukačních videí. Dozvíte se z nich zejména jak pracovat s elektronickým informačním systémem.

Požádat o dotaci z evropských fondů můžete výhradně elektronicky, a to prostřednictvím informačního systému koncového příjemce (ISKP). A je lhostejno, zda žádáte o dotaci z Operačního programu Životní prostředí, Operačního programu Doprava nebo jiného operačního programu. Jak s informačním systémem ISKP pracovat a zorientovat se v něm vám poradí videa, která naleznete na webových stránkách Dotace EU.

První video představuje dotace z Evropské unie obecně a dozvíte se třeba to, kam můžete zavolat nebo napsat o radu. Další videa se již věnují samotnému informačnímu systému ISKP. Popis je rozdělen do pěti dílů a provede vás od registrace do systému přes založení žádosti, její vyplnění, až po podání zprávy o realizaci projektu. Díky rozdělení do dílů jsou jednotlivá videa krátká, trvají jen několik málo minut. Přesvědčte se.

Odkaz na edukační videa

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů