Čtvrtek, 25. dubna 2024

Biodožínky 2019 zažijí letos v Nenačovicích světovou premiéru nového systému bezobalového nakupování

Biodožínky 2019 zažijí letos v Nenačovicích světovou premiéru nového systému bezobalového nakupování

Na programu 16. ročníku Biodožínek, který se uskuteční v neděli 8. září v nenačovickém areálu firmy COUNTRY LIFE, bude mimo jiné i představení nového systému bezobalového prodeje MIWA.

,,Bezobalový prodej pro nás není novinkou, protože tuto možnost mají naši zákazníci již přes 20 let," řekl Otakar Jiránek, zakladatel společnosti COUNTRY LIFE. ,,Systém MIWA mu však dává úplně novou dimenzi, protože využívá poznatků moderních technologií."

Biodožínky pak jako tradičně nabídnou všem návštěvníkům program pro celou rodinu: kuchařskou show, populárně odborné přednášky, akce pro děti, hudební vystoupení skupiny Maranatha Gospel Choir a samozřejmě také možnost nakoupit si produkty v biokvalitě u prodejních stánků. Jako bonus pak organizátoři připravili dvě bohaté tomboly .

,,Náš důraz na prodej s co nejmenším množstvím odpadu poznají návštěvníci Biodožínek nejen při seznámení se s novou technologií bezobalového prodeje, ale třeba i tak, že pokud si ke klasickému dožínkovému guláši objednají nápoj, bude podáván výhradně do vratných zálohovaných kelímků," dodal Jiránek.

Firma COUNTRY LIFE je lídrem na trhu biopotravin a produktů zdravé výživy, která na českém trhu působí již od roku 1991. S jeho produkty se můžete setkat ve specializovaných prodejnách i prodejnách COUNTRY LIFE, v obchodních řetězcích a v e-shopech.

Vedle Nenačovic uvede COUNTRY LIFE v září bezobalovou technologii prodeje MIWA do zkušebního provozu i ve své prodejně v Praze na Letné v Korunovační ulici..

Více informací o letošním ročníku Biodožínek, včetně programu, plánku cesty a seznamu vystavovatelů, najdete na adrese www.biodozinky.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů