Čtvrtek, 18. dubna 2024

PlantSnap přináší na Snapchat možnost určování rostlin

PlantSnap přináší na Snapchat možnost určování rostlin

Aplikace PlantSnap, technologicky nejvyspělejší, nejobsáhlejší a nejpřesnější aplikace pro určování rostlin a sociální média, se dnes stala novým partnerem platformy Scan sociální sítě Snapchat, která prostřednictvím aplikace na pořizování fotografií Snapchat Camera pomáhá, baví a přináší relevantní informace. Nyní tak uživatelé sociální sítě Snapchat mohou, přímo z aplikace Snapchat Camera, určovat více než 600.000 rostlin.

Algoritmus strojového učení PlantSnap pak rostlinu analyzuje a určí a okamžitě zobrazí její název rostliny na displeji. Nasazování tohoto algoritmu bude zahájeno již dnes.

Vyzkoušejte novou interaktivní multikanálovou verzi na následující webové stránce:

https://www.multivu.com/players/English/8736351-plantsnap-plant-identification-app-announces-snapchat-scan-partnership/

,,Je důležité, abychom pochopili, že nežijeme někde mimo, ale jsme součástí přírody, a že je naší odpovědností chránit náš svět pro budoucí generace. Vytvořili jsme proto nástroj, který umožňuje lidem se zastavit a objevovat krásy a zázraky světa, ve kterém žijí," řekl Eric Ralls, zakladatel a generální ředitel společnosti PlantSnap. ,,Tím, že prostřednictvím této technologie přivedeme lidi zpátky k přírodě, pomůže aplikace PlantSnap všem lidem bez rozdílu věku, aby se cítili jako skutečně nedílná součást naší okouzlující planety. Společně můžeme pomoci, aby svět pochopil, že nejsme vlastníci Země, ale pouze její obyvatelé."

Aplikace PlantSnap nejen přivádí uživatele zpátky k přírodě, ale současně vytváří i databázi rostlin, která poskytuje užitečné informace jak amatérským nadšencům, tak profesionálům. Aplikace PlantSnap je přeložena do 37 jazyků a v současné době se používá každý den ve více než 200 zemích. S více než 620.000 rostlin, které jsou nyní v naší databázi, a s více než 35 miliony instalací, se aplikace PlantSnap stala vysoce žádaným titulem pro zahradníky, turisty, zahradní architekty, učitele, studenty, sběratele a všechny další zájemce o přírodu.

,,Aplikací PlantSnap se snažíme oživit zájem o krásy a zázraky přírody a okouzlující svět rostlin, který nás každý den obklopuje, a zároveň přinášíme tuto technologii vědcům a nadšeným zájemcům o přírodu, aby si mohli určovat a sdílet své objevy," řekl Ralls. ,,Nejpozoruhodnější věcí na integraci aplikace PlantSnap do sociální platformy Snapchat je skutečnost, že díky této integraci můžeme každý den oslovit 229 milionů aktivních uživatelů platformy Snapchat, z nichž mnoho patří do takzvané generace Z. Doufáme, že se nám podaří vzbudit u nich zájem o rostliny, který přeroste v nekončící lásku a respekt k přírodě a životnímu prostředí."

Prostřednictvím aplikace PlantSnap se naskenovaná fotografie a název rostliny zobrazí na uživatelském rozhraní Snapchat spolu s odkazem ,,Další informace" o rostlině.

O aplikaci PlantSnap

Okamžitě určí všechny druhy rostlin: květiny, stromy, sukulenty, houby, kaktusy a další! PlantSnap je revoluční aplikace pro určování rostlin od společnosti Earth.com, která pomáhá okamžitě určit druh rostliny z fotografie. Umožňuje uživatelům každý den objevovat svět přírody. Prostřednictvím aplikace PlantSnap uživatelé ve více než 200 zemích denně průměrně pořídí více než 500 000 snímků. Aplikace představuje pro všechny obyvatele Země jednoduchý způsob, jak se podílet na ochraně a záchraně životního prostředí. Stačí jen pořizovat fotografie rostlin všude, kde se pohybují.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů