Pátek, 29. března 2024

Nový design Informačního systému statistiky a reportingu

Nový design Informačního systému statistiky a reportingu

CENIA, česká informační agentura životního prostředí redesignovala webové stránky Informačního systému statistiky a reportingu (ISSaR), jejichž prostřednictvím jsou široké veřejnosti zpřístupněny klíčové ukazatele životního prostředí. Nová podoba webu je uživatelsky přívětivější a výhledově bude uživatelům poskytovat rovněž nové funkce, jako je filtrování indikátorů podle témat nebo prohlížení krajských zpráv podle jednotlivých krajů.

Na stránkách najdou zájemci o životní prostředí vizualizovaná data z publikací CENIA (Zpráva o životním prostředí, Statistická ročenka, Indikátory zranitelnosti ve vztahu ke změně klimatu...) i agregovaná data ve formě souborů ke stažení.

Za účelem neustálého zlepšování našich služeb v oblasti poskytování dat a informací z oblasti životního prostředí žádáme uživatele ISSaRu v souvislosti s jeho novou podobou o zpětnou vazbu, kterou nám můžete zaslat na e-mailovou adresu issar@cenia.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů