Čtvrtek, 28. března 2024

FOR ARCH 2020 bude o dotacích, inovacích a bezpečnosti

FOR ARCH 2020 bude o dotacích, inovacích a bezpečnosti

Oblíbený stavební veletrh FOR ARCH vstupuje do čtvrté dekády. Za zpřísněných hygienických opatření představí novinky, trendy a produkty napříč celým stavebním odvětvím. Jedním z hlavních témat bude bezpečnost budov a vše co s tím souvisí, úplnou novinkou je výstava FOR CITY zaměřená na inovace pro města, obce a regiony. Svůj poradenský stánek o dotacích na úsporné bydlení otevře také Státní fond životního prostředí ČR.

Na stánku SFŽP ČR v hale 1 se dozvíte aktuální informace o dotacích na úsporné a ekologické bydlení z programu Nová zelená úsporám, který doplňuje známý dotační program podporující využívání dešťové vody v domácnostech s názvem Dešťovka.

Zástupci měst a obcí, ale i další zájemci bezesporu ocení možnost zkonzultovat aktuální finanční nabídku z Operačního programu Životní prostředí a Národního programu Životní prostředí, z nichž mohou získat investice na přípravu projektů vodohospodářské infrastruktury, na posílení zdrojů pitné vody, výsadbu stromů, renovace obecních budov, využití srážkové vody či na povodňovou ochranu.

Poradíme i projektantům či energetickým specialistům. Nebo si přijďte poslechnout přednášku našich odborníků na téma: Dotace pro vaše úsporné bydlení.

FOR ARCH 2020

KDY: 22. - 26. září 2020, 10:00-18:00 (v sobotu do 17:00)
KDE: PVA EXPO Praha, Beranových 667, Praha 9 - Letňany
Hala č. 1 - číslo stánku 1H047

Vstupenka ZDARMA ke stažení

DOPROVODNÝ PROGRAM

pátek 25. 9. 2020, 16:00-16:30
Přednáška ,,Dotace pro vaše úsporné bydlení"

Díky chytré rekonstrukci či stavbě rodinného domu můžete ušetřit statisíce. A to nejen na provozních nákladech. Rozpočet vám vylepší dotace rezortu životního prostředí z programů Nová zelená úsporám a Dešťovka. Přijďte si poslechnout, na co konkrétně můžete dotaci získat a kolik ušetříte. Poradíme vám, jak snadno o dotaci požádat a jakých chyb se vyvarovat.

www.forarch.cz

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů