Úterý, 19. března 2024

Darujte víno stylově a ekologicky

Darujte víno stylově a ekologicky

Pomalu ale jistě se blíží sezóna Vánoc, ke které neodmyslitelně patří také dárky pro blízké, zaměstnance nebo firemní partnery. Víno patří mezi nejčastěji věnované dárky a zabalit ho by neměla být žádná věda. Víte o možnosti, jak víno zabalit stylově a navíc ekologicky?

Dárkové tašky z netkané textilie

Většina dárkových tašek na víno se vyrábí z papíru nebo speciálně upraveného plastu. Pokud patříte mezi ty spořivější, pravděpodobně si tašky schováváte na další využití. Ne každý ale takto přemýšlí.

Proto na trh přišla společnost Rolsit s něčím, co je stylové a navíc šetrné k přírodě - dárkové tašky na víno z netkané textilie. A proč právě z tohoto materiálu? Netkaná textilie si hravě poradí s vlhkostí. Nestane se vám tak, že by se vám taška rozmočila nebo zvlhla a následně zkroutila.

Zdroj: Rolsit.cz

Výhody látkových tašek na víno

Kromě toho, že jsou tašky odolné vůči vlhkosti a dají se prát, pyšní se i dalšími přednostmi:

  • dlouhá životnost,

  • recyklovatelný materiál,

  • šetrnost k přírodě,

  • vysoká nosnost,

  • promptní dodání,

  • poctivá česká výroba,

  • vysoká kvalita,

  • jedinečný design,

  • a v neposlední řadě je taška s vaším logem permanentní reklama.

Originální design

Že vám tašky z netkané textilie přijdou nudné? Opak je pravdou. Na každou tašku si můžete nechat zhotovit vlastní potisk na míru. Pomocí digitálních technologií nebo vysoce kvalitního sítotisku můžete vdechnout taškám šmrnc a jedinečnost. Vybírat je možné ze široké škály pestrých i méně výrazných barev vzorníku pantone. Záleží čistě na vašem vkusu a preferencích.

Zdroj: Rosit.cz

Kde můžu pořídit dárkové tašky?

Jak jsme již zmiňovali výše v článku, s tímto produktem přišla společnost Rolsit. Jedná se o moravskou firmu, která se zabývá výrobou kvalitních a především ekologických produktových obalů, látkových tašek a nově také na zdravotnických pomůcek - roušky, operační čepice a pláště nebo jednorázové návštěvnické pláště. Navštivte jejich web a prozkoumejte nabídku dárkových tašek na víno z netkané textilie či jiných produktů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů