Pátek, 29. března 2024

Máte rádi přírodu? Nabízíme vám kreativní soutěž

Máte rádi přírodu? Nabízíme vám kreativní soutěž

Šestadvacátý ročník projektu "Máme rádi přírodu" je v plném proudu. Zapojit se mohou soutěžící ve věku 4 -- 26 let. Stačí, když člověk rád kreslí, maluje, fotí či píše a má rád přírodu. Soutěž má hned několik kategorií, kde onu lásku k přírodě lze vyjádřit. Nejlepší výtvory vyhodnotí odborná porota a vítěze odměníme. Uzávěrka soutěže je 3. prosince2020.


Hnutí Brontosaurus tuto soutěž vyhlašuje každoročně pro kategorie mladší (do 5. třídy) a starší. Děti letos budou tvořit na téma "Voda a život" a mládež zpracuje námět "Voda jako dárce a nositel zkázy". Koordinátorka soutěže Jitka Rajmonová doplňuje: "Bez vody by totiž život na Zemi neexistoval. Občas bereme vodu jako samozřejmost a málokdy si plně uvědomíme, že je to naše nejvzácnější bohatství. Pravda, někdy nás dovede pěkně potrápit, ale i tak je pro nás stále velice důležitá."

A nezapomeňte, že příroda má navíc i smysl pro humor, a proto můžete soutěžit i v kategorii ekofór. Stačí nakreslit, namalovat nebo vyfotit vlastní tematický vtip. Takže malujte, kreslete, foťte a pište. Kompletní pravidla soutěže a ukázky minulých prací najdete na webu mrp.brontosaurus.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů