Čtvrtek, 28. března 2024

Online seminář: Finanční udržitelnost u vodohospodářských projektů

Online seminář: Finanční udržitelnost u vodohospodářských projektů

Získali jste dotaci na vodohospodářský projekt z prioritní osy 1 Operačního programu Životní prostředí, případně z Národního programu Životní prostředí? Zúčastněte se našeho webináře a seznamte se s aktuálními informacemi o povinnostech příjemců dotací ve vztahu k zajištění finanční udržitelnosti vodohospodářského systému.

Poradíme zástupcům měst a obcí, zpracovatelům jejich projektů i odpovědným osobám za provozování vodovodů a kanalizací vodohospodářských projektů podpořených dotací. Podrobné informace naleznete v POZVÁNCE.

Webinář proběhne ve středu 28. dubna 2021 od 9:30 hod. online formou přes Microsoft Teams a je pro přihlášené účastníky zdarma.

Registrujte se prosím na e-mailové adrese: seminare@sfzp.cz.

PROGRAM:

9:30 - 10:15 Finanční udržitelnost VH projektů v OPŽP (Metodika a Nástroj Udržitelnost 2014+, Povinnosti příjemce dotace po uvedení VH projektu do provozu)
10:15 - 11:15 Nástroje pro kontrolu Finanční udržitelnosti VH projektů (Monitorovací nástroj MUP a Provozní monitorovací zprávy PMZ; Požadované přílohy; Postihy za neplnění podmínek poskytnutí dotace a případné sankce)
11:15 - 12:00 Dotazy, diskuze

POZVÁNKA (pdf)

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů