Úterý, 19. března 2024

Udržitelná konference & Inovace Podtéma: Klimatické změny budoucnosti - 6. května 2021

Udržitelná konference & Inovace Podtéma: Klimatické změny budoucnosti - 6. května 2021

Za pět minut dvanáct! Je čas vrátit svět tam, kam patří a dát planetě novou šanci. Startupy a inovace jsou už i v oblasti udržitelnosti a pokorně čekají na svou pozornost. A my jim chceme dát šanci!

Nabitá konference plná pozitivní energie s personama českého eko byznysu. Pojďme se podívat na klimatické změny trochu jinak! Z pohledu čísel, pravdy, ale i skutečných řešení, která nabízejí technologické firmy.

Více o vystupujících, programu i celé konferenci se dozvíte na Udržitelná.cz, kde se můžete také bezplatně zaregistrovat na konferenci a 6. května v 11:55 h. si ji s námi společně užít.

O pořadateli: Asociace Startupů už roky propojuje smysluplné projekty s korporacemi. Důvodem, proč jsme se rozhodli společně s hlavním zeleným partnerem, kterým je Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group, uspořádat Udržitelnou konferenci věnovanou problematice klimatických změn budoucnosti a jejich dopadu na naše životy, je představit vám firmy, které aktivně hledají řešení a ukázat tak, že s tím lze opravdu něco dělat!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů