Čtvrtek, 28. března 2024

ASEKOL S OPRAVÁRNOU V TOM JEDOU SPOLEČNĚ OD WEBOVEK PO KAMENNOU PRODEJNU

ASEKOL S OPRAVÁRNOU V TOM JEDOU SPOLEČNĚ OD WEBOVEK PO KAMENNOU PRODEJNU

ASEKOL s Opravárnou spolupracuje od jejího počátku. Podpora re-use a opravitelnosti je společně s recyklací důležitým pilířem pro vytvoření a udržení cirkulární ekonomiky. Byli jsme u toho, kdy se ze skvělého nápadu stal úspěšný projekt a nyní se posouvá Opravárna v čele s Janem Charvátem ještě o krok dále. Pro větší komfort zákazníků a snadnější zpřístupnění služeb bude veřejnost moci nově navštívit i kamennou prodejnu! Dílnu, půjčovnu nářadí, místo pro workshopy, coworking, servis, bazar, dětský koutek a kavárnička, to vše bude její součástí.

Než však budou moci do první kamenné pobočky vstoupit návštěvníci, tak je potřeba pořídit vybavení. Proto Opravárna žádá o pomoc veřejnost. Abyste se i vy mohli pochlubit, že jste byli u vzniku něčeho velkého, podpořte projekt na HitHitu třeba nákupem kávy, předplacením opravy nebo rovnou ročním členstvím. Výběr je jen na vás.

Těšíme se, až Opravárna otevře své prostory, kde samozřejmě nebude chybět sběrná nádoba ASEKOL na již neopravitelné elektrospotřebiče nebo jejich součástky. Nezapomínejte, že vysloužilé ,,elektro" patří na sběrná místa nebo do červených kontejnerů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů