Pátek, 26. dubna 2024

E.ON Energy Globe - Hlasujte pro svého favorita a přijďte na slavnostní vyhlášení

E.ON Energy Globe - Hlasujte pro svého favorita a přijďte na slavnostní vyhlášení

Cílem soutěže E.ON Energy Globe je ocenit projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energie. Jejím prostřednictvím se snažíme zviditelnit takové projekty, které si zaslouží publicitu za svůj inovativní přístup k úsporám energií a ochraně životního prostředí a mohou tak sloužit jako inspirace pro ostatní. Soutěž E.ON Energy Globe je vyhlašována v kategoriích kategoriích Oheň, Voda, Vzduch, Země a Iniciativa.

Vítěze vybírá veřejnost v pěti kategoriích Oheň, Voda, Vzduch, Země a Iniciativa. Slavnostního vyhlášení se můžete zúčastnit osobně. A to 2.9. ve Veselských pískovnách u Veselí nad Lužnicí nebo 9.9. ve Znojmě. Vstupenky zdarma získáte zde. Počet vstupenek je omezen.

Jak se zapojit jako hlasující?

Stačí, když dáte hlas projektu, který vás nejvíce nadchl.
Hlasovat můžete v každé ze soutěžních kategorií.

O co se hraje?

Let  balónem pro celou rodinu
Let balónem pro celou rodinu
Hodinky PRIM Klasik 40Q
Hodinky PRIM Klasik 40Q
Voucher v hodnotě 1 000 Kč na nákup v HORNBACH pro 10 hlasujících
Deset poukazů v hodnotě 1 000 Kč na nákup v HORNBACH
Speciální balíček <a target=E.ON Energy Globe pro 10 hlasujících" loading="lazy" style="box-sizing: border-box; outline: none; border: 0px; max-width: none !important; display: block; height: 140px; width: auto; margin-left: 70px; margin-top: 63px; transform: translate(-50%, -50%);" />
Speciální dárkový balíček E.ON Energy Globe pro 10 hlasujících

Kategorie,
ve kterých letos soutěžíme

Projekty třídíme do pěti kategorií. V každé z nich jsou dva finalisté, kteří se utkají o vítězství. Celkový vítěz soutěže se stane finalista s největším počtem hlasů.

Iniciativa

Občanské i firemní iniciativy, které mají za cíl zlepšit prostředí kolem nás.

Oheň

Projekty, které mají "energii". Příklady recyklace ve výrobních procesech, stavební materiály izolující teplo, projekty v oblasti fotovoltaiky a jiné tepelné techniky atd.

Voda

Projekty, využívající vodu jako svou důležitou složku. Výrobky na bázi vody, využití vody jako energie, ochrana životního prostředí správným využitím vody aj.

Vzduch

Projekty, které ke svému fungování využívají vzduch. Ochrana vzduchu a klimatu, využití větru jako energie, snižování emisí CO2 atd.

Země

Projekty, které jsou spjaté se zemí a naším každodenním životem. Úsporné stavby, využití odpadu v praxi, ekologické vzdělávání, obchody či aplikace atd.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů