Čtvrtek, 28. března 2024

Nové výzvy průmyslu – energetické řízení a obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů

Nové výzvy průmyslu – energetické řízení a obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů

Zveme Vás na odbornou sekci na výše uvedené téma, která proběhne dne 20. dubna 2004 pod záštitou MPO, MŽP a ČEA na Brněnském výstavišti, pavilon C – II. galerie, v rámci ENVIKONGRESU Brno 2004.

Sekce je určena středním a vyšším manažerům průmyslových podniků, konzultantům, pracovníkům státní správy a samosprávy a pracovníkům vysokých škol, kteří chtějí znát zásady energetického řízení, zajímají se o systémové zvyšování energetické účinnosti jako o účinnou strategii pro snižování výrobních nákladů a chtějí se seznámit s možnostmi využívání moderních postupů pro zvyšování energetické účinnosti v podnicích ve vazbě na IPPC a na snižování emisí CO2 a obchodování s nimi s využitím zkušeností z ČR a z Velké Británie.

Odbornou sekci organizuje společnost ENVIROS, s. r. o., - http://www.enviros.cz ve spolupráci s AEM - http://www.aem.cz a garantuje Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc., České centrum pro energetické řízení EMPRESS.

Podrobné informace o problematice obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů a o programu kongresu naleznete na stránkách Českého centra pro energetické řízení EMPRESS.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů