Sobota, 20. dubna 2024

Recyklace v olympijských Athénách

Recyklace v olympijských Athénách

Recycling

Recycling Tower

ATHENS 2004 major goals are to minimise packaging and waste coming from Olympic activities and to maximise the use of recycling practices. The Organisng Committee aims to educate everyone involved in the Games in waste management and recycling practices. We are working to achieve the best practicable environmentally friendly performance regarding waste management and we apply recycling practices in ATHENS 2004 headquarters throughout the preparation period.

Within the ATHENS 2004 headquarters, 108 tonnes of paper have been recycled, saving 1.836 trees; the amount of water needed for paper pulp treatment has been reduced by 3,402,000, and cut energy consumption by 442,800 kW. Thus, 272,17 cubic metres of landfill space have been saved.

\"\"

Javascript must be enabled to view this page, although the important information on the page is also available to browsers that do not support scripts.

\"Special
ZDROJ:www.athens2004.com
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů