Úterý, 16. dubna 2024

Mezinárodní kongres o stavebních odpadech

Mezinárodní kongres o stavebních odpadech
Tradiční celoevropský kongres o recyklaci stavebních a demoličních odpadů "F.I.R. - INTERFORUM 2005", který organizuje mezinárodní asociace recyklace stavebních odpadů - F.I.R. (Federation Internationalu du Recyclage) se koná v pravidelném dvouletém cyklu. Již 13. ročník se tentokrát koná ve dnech 28. a 29. dubna 2005 v rakouském Salzburgu v hotelu Dorint.

Velmi hodnotný program kongresu zajišťují fundovaní přednášející jak z komise ES, tak i špičkoví odborníci z universit, výzkumných pracovišť i ministerstev. Tématicky je kongres zaměřen zejména na ekologickou přijatelnost recyklátů ze stavebních odpadů, recyklované granuláty pro výrobu betonů a stav recyklace stavebních a demoličních odpadů v Evropě. V programu je pamatováno i na informaci o recyklaci stavebních odpadů ze všech evropských států, které v této činnosti představují rozhodující roli.

Jednacími jazyky jsou němčina a angličtina (simultánně tlumočeno do obou jazyků). Současně s kongresem probíhá i doprovodná odborná výstava, která umožní účastníkům kongresu navázat řadu kontaktů s vystavovateli. Přihlášky, přesný program a veškeré další podrobnosti o kongresu lze nalézt na webových stránkách www.brv.at, případně na stránkách www.arsm.cz.
Zdroj:Odpady
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů