Čtvrtek, 18. dubna 2024

HOSPODÁRNÉ VYUŽÍVÁNÍ ENERGIE A OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ TÉMATEM VÝSTAVY HOBBY 2005

Na základě dohody a dobré spolupráce s Výstavištěm České Budějovice a.s. budou energetičtí poradci ECČB na výstavě poskytovat bezplatné energetické poradenství na dvou stáncích.
HOSPODÁRNÉ VYUŽÍVÁNÍ ENERGIE A OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ TÉMATEM VÝSTAVY HOBBY 2005

Energy Centre České Budějovice (ECČB) se od roku 1998 tradičně každý rok prezentuje na výstavě Hobby na vlastním stánku. Výstava Hobby je jednou z nejnavštěvovanějších výstav v Jihočeském kraji, což ECČB umožňuje oslovit vysoký počet návštěvníků a poskytovat své služby co možná nejširší veřejnosti.

 

ZVÝRAZNĚNÉ TÉMA „HOSPODÁRNÉ VYUŽÍVÁNÍ ENERGIE A OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ“

 

Pro letošní 14. ročník výstavy, který se koná od 18. do 22. května 2005 na Výstavišti v Českých Budějovicích, bylo vyhlášeno zvýrazněné téma Hospodárné využívání energie a obnovitelných zdrojů. Energy Centre České Budějovice bude poskytovat poradenství z této oblasti a organizovat semináře na toto téma.

 

BEZPLATNÉ ENERGETICKÉ PORADENSTVÍ

 

Na základě dohody a dobré spolupráce s Výstavištěm České Budějovice a.s. budou energetičtí poradci ECČB na výstavě poskytovat bezplatné energetické poradenství na dvou stáncích. Jeden se bude nacházet na volné ploše v blízkosti hlavního vchodu na výstaviště, druhý v hale Z, ve které se budou konat také semináře věnované tématu hospodárného využívání energie a obnovitelných zdrojů. Poradenství je určeno především návštěvníkům výstavy, kteří stavějí nebo rekonstruují dům, uvažují o změně druhu vytápění apod.

 

Vedle energetického poradenství budou návštěvníkům výstavy na stánku ECČB bezplatně nabízeny publikace a brožury zabývající se problematikou hospodárného využívání energií. Cílem těchto činností je propagace úspor energií a využívání obnovitelných zdrojů energie. Služby poskytované ECČB představují zlepšení servisu pro návštěvníky výstavy.

 

 

SEMINÁŘE V HALE Z

 

Semináře věnované tématu Hospodárné využívání energie a obnovitelných zdrojů organizuje Energy Centre České Budějovice za podpory Výstaviště České Budějovice a.s. v rámci doprovodného programu výstavy ve čtvrtek 19.05., pátek 20.05. a v sobotu 21.05.2005 v přednáškovém sále v 1. patře haly Z. Účast na seminářích je pro návštěvníky výstavy bezplatná.

 

Témata seminářů:

-          vytápění – způsoby a nové trendy

-          biomasa – moderní vytápění, získání dotací

-          výstavba a rekonstrukce domů – jak postupovat

-          panelové domy – opravy, rekonstrukce a dotace

-          solární energie – možnosti využití, získání dotací.

 

Vedle výše uvedených seminářů proběhne také prezentace firem z oblasti využívání obnovitelných zdrojů energie a úspor energií, které představí své produkty a seznámí návštěvníky se zajímavými instalacemi, které byly realizovány v poslední době. Přesný program seminářů a prezentací naleznete v příloze nebo na www.eccb.cz.

 

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA VÝSTAVU HOBBY 2005 A NA JEJÍ DOPROVODNÝ PROGRAM. PŘIJĎTE NAČERPAT POTŘEBNÉ INFORMACE A ZÍSKAT NOVÉ KONTAKTY. TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ S VÁMI!

 

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů