Čtvrtek, 25. dubna 2024

Erotické letáky jedině cestou na skládku

Erotické letáky jedině cestou na skládku

V Praze platí od středy zákaz propagace erotických vystoupení a služeb. Magistrát vydal vyhlášku zejména kvůli naháněčům, kteří v centru metropole zvou lidi k návštěvě nočních klubů a rozdávají jim letáky. Jediným místem, kde je ode dneška letáky možné nabízet, je z rozhodnutí radních silnice ke skládce komunálních odpadů v Praze 8.

PRAHA - Strážníci už dnes proti erotické reklamě v centru Prahy zasáhnou, slíbili představitelé radnice. Situaci v centru metropole pokládají za ostudnou a neúnosnou. Podle některých informací působí v okolí Václavského náměstí přes deset nočních klubů, do nichž naháněči lidi lákají.

Za propagaci erotických služeb hrozí pokuty od 1000 do 200 000 korun. Jediné místo, kde taková reklama smí být, je komunikace ke skládce komunálního odpadu v Ďáblicích. Město totiž nemůže zakázat nic plošně.

Od dnešního rána se strážníci zaměří na billboardy, automobily i prostředky hromadné dopravy, na nichž se reklamy na erotické podniky rovněž objevují. Večer začne zátah na naháněče v centru.

Zdroj: Novinky

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů