Pátek, 29. března 2024

Portál s podporami EU dostal novou podobu

Portál s podporami EU dostal novou podobu
Portál s databází podpor z prostředků EU eDotace.cz po roce a půl kompletně mění grafický design a strukturu. Provozovatelé portálu, poradenská firma Raven Consulting a Economia OnLine, tak chtějí stránky co možná nejvíce zpřehlednit a umožnit i nezkušenému návštěvníkovi na serveru snadno vyhledat podporu.
Stránky www.eDotace.cz jsou určeny zájemcům o dotace a další podpory, a to nejen z prostředků Evropské unie. Návštěvníci zde naleznou kompletní a přehledně strukturovaný seznam finančních podpor, odkaz na službu Dotační management a neustále aktualizované zpravodajství. Služby portálu jsou bezplatné.
Informace jsou na stránkách přehledně členěny podle oblastí podpory (infrastruktura, bydlení, životní prostředí, volný čas a cestování, průmysl a podnikání, energetika, lidské zdroje a vzdělávání). Druhým způsobem, podle kterého jsou dotace na portálu uspořádány, je typ žadatele (municipalita, podnikatel, občan, neziskové organizace a ostatní). U žádostí o podpory hraje důležitou roli také čas. Proto jsou na eDotacích podpory, u kterých již brzy skončí příjem žádostí, zvýrazněny.
Součástí servisu je i slovníček pojmů a zkratek, přehledné vyhledávání, užitečné odkazy na instituce, implementační agentury a orgány státní správy. Tvůrci portálu nabízejí uživatelům i diskusní fórum, ve kterém si žadatelé mohou vyměňovat své zkušenosti a názory na dotace a dotační politiku.
Zájemci o služby portálu se mohou na eDotacích zaregistrovat, případně si nechat posílat pravidelný newsletter informující o změnách ve znění podpor.
Více informací a vlastní stránky portálu naleznete na www.eDotace.cz.
Zdroj:HN
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů