Čtvrtek, 25. dubna 2024

Rakušané se v říjnu prezentovali v Čejkovicích

Rakušané se v říjnu prezentovali v Čejkovicích

“Communal Environmental Technology”- Showcasing Businesses from Lower Austria in the Czech Republic.

VergrößernOn 19 October 2005, a business presentation “Communal Environmental Technology” took place in the town of Cejkovice in Southern Moravia. This event was initiated by the President of the WKNÖ (Chamber of Commerce for Lower Austria) Mrs. Sonja Zwazl, and by the provincial councillor, Mrs. Johanna Mikl-Leitner M.A. “We are sure that this business presentation of Lower Austria in our neighbouring land, the Czech Republic, is an important step towards building a desirable business cooperation in a united Europe.”

At this event, companies from Lower Austria had the opportunity to make a presentation in front of a large number of representatives from Czech business and politics. The presentation was not only an official round of interviews. Exhibition stands allowed those present to gain a better insight into the services and products on offer.

Among those companies present from Lower Austria were Ing. Friedrich Bauer GmbH and Biogas System Technik AG, who are the absolute experts in the conversion of systems for the utilization of biogenous waste products – biogas systems. There is enormous potential in this area on the Czech market, however a lot of work needs to be done to convince local companies to get on board.

ZDROJ: www.bauertech.com

 

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů