Čtvrtek, 18. dubna 2024

Školení pro zájemce o průvodcování na Konstantinolázeňsku

Školení pro zájemce o průvodcování na Konstantinolázeňsku

MIKROREGION KONSANTINOLÁZEŇSKO hledá nadšence, kteří si chtějí rozšířit své jazykové znalosti a vyzkoušet je v praxi, setkávat se z lidmi z různých koutů republiky i světa, poznat historii i tajemství památek Konstantinolázeňska.

Pro turistickou sezónu 2006 připravujeme vyškolení tzv. cykloprůvodců, kteří budou po absolvování kursu schopni poskytovat průvodcovské služby pro české i zahraniční návštěvníky regionu - pěšky, na kole nebo na koni.

Školení se bude skládat ze čtyř částí: jazykového a průvodcovského kursu, místopisného a historického semináře a kursu první pomoci. Kurs bude ukončen závěrečnou zkouškou, po jejímž absolvování obdrží úspěšní účastníci certifikát k poskytování průvodcovských služeb na území Konstantinolázeňska. Zprostředkování kontaktu mezi turisty a průvodci bude zajišťovat kancelář Mikroregionu Konstanti-nolázeňska.

Nabídka se týká nejen mladých studentů (střední a vysoké školy) - je otevřená všem věkovým skupinám. Vhodné jsou alespoň základy jednoho cizího jazyka, ale nejsou podmínkou. Kurs bude probíhat v březnu - květnu 2006 a pro úspěšné absolventy závěrečné zkoušky bude bezplatný.

Zájemci o účast v kursu a následné poskytování průvodcovských služeb v regionu se mohou přihlásit do 10. 2. 2006 na adrese turista@mikroregion-kl.cz nebo na tel. 374692021.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů