Pátek, 29. března 2024

Technologie pro potrubí a odpadní systémy pod jednou střechou

Technologie pro potrubí a odpadní systémy pod jednou střechou
Zástupci průmyslu, kteří se zabývají potrubími, odpadními systémy a službami v tomto odvětví, se každoročně setkávají na veletrhu RO- KA TECH. Návštěvníci mohou shlédnout nejžhavější novinky pro čištění, revize a opravy potrubí a odpadních systémů.

"Letos bude výstava probíhat od 30. března do 1. dubna. Zvolili jsme nové místo vzhledem k jeho strategické poloze. Veletrh byl přesunut z Lipska do Kasselu, neboť střední Německo je snadno dostupné pro návštěvníky z tuzemska i ze zahraničí," komentoval organizátor veletrhu Ralph Sluke. Návštěvníci tuto změnu rovněž ocenili. Od svého založení bude letošní veletrh největší, neboť bude uspořádán na ploše o více než 5.600 čtverečních metrů. Na veletrhu, který je ideální informační platformou, se představí společnosti podnikající v oblastech služeb, oprav (otevřené i uzavřené konstrukční postupy), nabízejí mokré i suché odsávání, zdravotní inženýrství, zemní práce, plánování, a čistění odpadních vod.
Na veletrhu RO-KA-TECH, hned vedle výstavních stánků, naleznete vzdělávací program s názvem Odborník v oboru potrubí a odpadních systémů. Obsahuje všechny důležité informace týkající se tohoto povolání, včetně kvalifikačních požadavků. Jsou zde rovněž znázorněny nástroje a mechanizace, která se v tomto odvětví používají.
Ale ne všechny produkty mohou být představeny. Mnoho z nich je teprve ve stadiu vývoje - typickým příkladem je plánování a inženýrské služby. Veřejná diskuse pořádaná společností VDRK uprostřed veletrhu, poskytne společnostem příležitost, představit své služby odborné veřejnosti. Více informací naleznete na internetové adrese: http://www.ro-ka-tech.de.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů