Pátek, 29. března 2024

Česká účast na Veletrhu úspor energií ve Welsu

Letos je kladen větší důraz na zprostředkování návštěvy z České republiky.
Česká účast na Veletrhu úspor energií ve Welsu

Veletrh úspor energií (Energiesparmesse) v hornorakouském Welsu patří mezi největší evropské veletrhy nejmodernějších trendů v oblasti úspor energií, využívání všech druhů obnovitelných zdrojů energie, výstavby a rekonstrukce budov, zateplování, vytápění a dalších. Na výstavní ploše 57.000 m2 v 24 halách se představí na 850 vystavujících společností z Rakouska, Německa, České republiky a dalších zemí. Letos se koná Veletrh po dvaadvacáté, a to v termínu 3.-5. března 2006. Sdružení Energy Centre České Budějovice je českým partnerem Výstaviště ve Welsu (Messe Wels).

Letos je kladen větší důraz na zprostředkování návštěvy z České republiky. Messe Wels vydalo informační prospekt o veletrhu v českém jazyce, jehož předmluvu napsali hejtman Jihočeského kraje RNDr. Jan Zahradník a zemský rada Horního Rakouska Rudi Anschober. Letos se veletrhu zúčastní i řada českých firem. Oficiální zastoupení České republiky je finančně podporováno Ministerstvem průmyslu a obchodu. Na společné prezentaci České republiky je ECČB zastoupeno svým stánkem, kde bude stále přítomen spolupracovník ECČB, který bude návštěvníkům pomáhat v průběhu veletrhu překonávat jazykové bariéry a poskytovat informace.

ECČB jako tradičně prodává vstupenky a organizuje jednodenní autobusové zájezdy do Welsu. Zájezdy na veletrh se konají v pátek 3. a v sobotu 4. března 2006. Odjezd autobusů je vždy v 7 hodin z Českých Budějovic. Zájemcům nabízí Energy Centre České Budějovice ve spolupráci s O.Ö. Energiesparverband společné prohlídky veletrhu v českém jazyce. V rámci prohlídky bude poskytnut český odborný výklad a budou navštíveny zajímavé stánky. Během prohlídky bude zájemcům k dispozici energetický poradce ECČB, který zodpoví případné dotazy, a tlumočník. Předpokládaný návrat do Českých Budějovic je okolo 20. hodiny. Cena zpáteční jízdenky je 250,- Kč, zvýhodněná cena vstupenky na veletrh je 190,- Kč (na místě 8,00 EUR). Děti do 14 let mají vstup zdarma.

Bližší informace o veletrhu naleznete na www.energiesparmesse.at, informace o autobusových zájezdech a přihlášku na www.eccb.cz, nebo přímo v kanceláři ECČB na nám. Přemysla Otakara II. 87/25 v Č. Budějovicích, tel.: 387 312 580, jana@eccb.cz.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů