Pátek, 29. března 2024

Praktické publikace

Zákon o odpadech s vysvětlivkami a prováděcí předpisy
Praktické publikace
Kniha Zákon o odpadech s vysvětlivkami a prováděcí předpisy (2. aktualizované vydání podle stavu k 1. 12. 2005) přináší aktuální informace o právní úpravě nakládání s odpady a zpětného odběru výrobků. Obsahem publikace je aktuální znění zákona o odpadech s vysvětlivkami k jeho jednotlivým ustanovením, v nichž se autoři JUDr. Michal Sobotka, Ph.D., Ing. Ivana Jirásková soustředí zejména na osvětlení novinek v právní úpravě - na nakládání s elektroodpadem a autovraky, přeshraniční přepravu odpadů a zpětný odběr některých výrobků včetně elektrozařízení. Na závěr je uveden text prováděcích právních předpisů.

Publikace je určena managementu podnikatelských subjektů produkujících odpady, pracovníkům územní samosprávy a státní správy i širší odborné veřejnosti zabývající se ochranou životního prostředí.

Kniha stojí 498 Kč včetně DPH a můžete si ji písemně objednat na adrese ECONOMIA a. s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese knihy.ihned.cz, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství LINDE Praha. Případné informace na tel.: 224 212 214. Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty, obdrží 30% slevu.
Zdroj:Moderní obec
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů