Pátek, 29. března 2024

KOOPERAČNÍ BURZA ČESKÝCH A NĚMECKÝCH FIREM

KOOPERAČNÍ BURZA ČESKÝCH A NĚMECKÝCH FIREM

O ekologické technologie je v německy mluvících zemích zájem. To je také důvod, proč se do příprav doprovodného programu „ekologických veletrhů Brno“ opět zapojila Česko-německá obchodní a průmyslová komora (ČNOPK).

Tentokrát ČNOPK organizuje česko-německou kooperační burzu, která se uskuteční za podpory Spolkového ministerstva hospodářství a technologií (BMWi) v rámci projektu Vermarktungshilfe 2005/06. Hlavními tématy jsou vodní hospodářství a technika pro životní prostředí. Pro 14 firem, které mají zájem o spolupráci na společných projektech s českými partnery, budou na středu 24. května 2006 připraveny kooperační rozhovory. Ty se uskuteční v Business Centru v pavilonu E brněnského výstaviště od 10.00 do 16.00.

Setkání je jedinečnou příležitostí k navázání spolupráce s německými partnery pro inženýrské a stavební firmy, provozovatele čistíren odpadních vod a řadu dalších specializovaných firem z oboru, a také pro zástupce měst a obcí.

Bližší informace o kooperační burze a o zúčastněných firmách získáte na webových stránkách veletrhu http://www.ekologickeveletrhybrno.cz v rubrice Doprovodný program.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů