Sobota, 27. dubna 2024

Společnost ECO-F: specialista na problematiku sanací a likvidaci odpadů

Kvalitní služby šetrné k životnímu prostředí při dodržování vysokého standardu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Společnost ECO-F: specialista na problematiku sanací a likvidaci odpadů

To je jedna z priorit ryze české akciové společnosti ECO-F, která v příštím roce oslaví již pět let od svého vzniku.

Důležitým mezníkem v historii firmy byl rok 2003, kdy společnost výrazně posílila skupinu sanací a ekologických služeb. Zároveň se rozrostla o několik regionálních provozoven a provozů. Pobočky firmy ECO-F tak najdete jak v Praze, tak v Českých Budějovicích a Plzni.

Počátkem roku 2004 k došlo k transformaci společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost ECO - F a.s. Následně proběhla ve společnosti certifikace ISO 9001 a ISO 14001 a OHSAS 18001. Tímto krokem se firma zařadila do skupiny elitních firem, které dosáhly certifikace své kvality na evropsky srovnatelných standardech. V roce 2005 společnost ECO-F a.s. tyto systémy sloučila v integrovaný systém managementu společnosti pro oblast – komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, poradenství v oblasti životního prostředí a sanace ekologických zátěží. Ke konci roku 2005 získala společnost certifikát – Odborný podnik pro nakládání s odpady. Na jaře letošního roku pak proběhl úspěšně periodický audit.

„Společnost disponuje mimořádně kvalitními týmy pracovníků ve všech oborech i regionech působnosti. Specialitou je komplexní zkušený tým pracující na úseku odstraňování ekologických zátěží a havárií na životním prostředí.“, říká ing. Šefr, předseda představenstva a.s. ECO-F. Fakt, že je společnost schopna řešit problematiku sanací a likvidaci odpadů na vysoké úrovni, potvrzuje podle ing. Šefra účast v prestižních výběrových řízeních i realizované projekty.

Společnost ECO - F a.s. disponuje pro své činnosti špičkovým technologickým vybavením – počínaje zařízeními pro odběry vzorků a monitoring, přes čerpací techniku, vybaveními pro biodegradační technologii, zařízení pro dekontaminaci vody až pro dopravní techniku, jejíž součástí je mj. mobilní eko sklad.

Zdroj: PR článek ECO - F a.s.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů