Pátek, 19. dubna 2024

Nové číslo časopisu Envigogika

Nové číslo časopisu Envigogika

Vážení kolegové,

dovolte, abych vas upozornila na nove cislo casopisu Envigogika, ktere je tentokrat venovano ekologicke etice:

viz envigogika.cuni.cz. Jde o elektronicky casopis, vsechny prispevky jsou volne dostupne, a pokud vas nase clanky zaujmou, prosime, abyste tuto informaci sirili dal. Budeme radi, kdyz Envigogiku budete cist a take do ni prispivat - usilujeme (s vasi pomoci) o zvysovani kvality.

Takže se těšíme na váš vklad do dalšího čísla, jehož nezávazné téma je – interdisciplinární přístupy ve vědě i vzdělání.

Příspěvky do recenzované rubriky přijímáme do konce května, do ostatních rubrik do konce července 2007. V případě, že dojdou po těchto termínech, se článkům samozřejmě budeme věnovat, jen nezaručujeme jejich vydání v srpnovém čísle.

Kromě toho samozřejmě doufáme, že témata postupně promýšlená na stránkách Envigogiky nebudou do budoucna ztracena a velmi uvítáme další články třeba o ekologické etice.

Nenechte se prosim odradit elektronickou verzi casopisu - nase redakcni postupy jsou zcela srovnatelne s tistenymi periodiky.

Do budoucna chceme vyuzit prave vyhod tohoto media: byt pruzni co se tyce formy a zpusobu publikovani, poskytnout vetsi prostor vzajemne komunikaci, atd. A take odstranit potencialni "nedostatky" - hlavne zvysit duveru v tuto formu odborneho dialogu.

Tesime se na spolupraci!
S pozdravem a pranim krasneho dne
Jana Jirka Dlouzi Katka Markosova
envigogika@czp.cuni.cz

Charles University Environment Center
tel. 420 2510 80 353

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů