Pátek, 19. dubna 2024

Benefiční aukce Nadace Veronica

Benefiční aukce Nadace Veronica

5. předvánoční benefiční aukce uměleckých děl Nadace Veronica
Internetová aukce je součástí Vánoční benefiční aukce uměleckých děl Nadace Veronica, kterou nadace získává část prostředků na konkrétní projekty. Tato benefiční aukce uměleckých děl vznikla spontánně v roce 2003 jako snaha získat peníze na záchranu a výkup původního stoletého jedlovobukového lesa v Bílých Karpatech na Valašsku, kterému hrozilo vykácení. Výtěžek letošní 5. benefiční aukce je opět určen pro Bílé Karpaty. Večerní aukcí jsme získali 230 tisíc korun, ještě potřebujeme nejméně dalších 170 tisíc korun.

„Již 27 let pečuje pozemkový spolek Kosenka o rezervace Javorůvky a Dobšená v Bílých Karpatech. Díky finančnímu daru ze závěti paní Sedláčkové Kosenka koupila první z pozemků, aby dosáhla spojení těchto rezervací."
Proč podpořit úsilí Kosenky?. Více informací o Kosence.

V případě, že si nevyberete žádné umělecké dílo a přesto chcete podpořit naší snahu, múžete tak učinit koupí Certifikátu symbolického spoluvlastníka.
 

Dražební katalog
Zde na internetu v dražebním katalogu najdete převážně umělecká díla, která nebyla v nabídkové listině dražby, která se konala 27. 11. 2007 v prostorách Nové radnice ve spolupráci s přední českou aukční síní 1. Art Consulting. Také zde najdete díla, která se vydražit ve večerní dražbě nepodařilo.

Věříme, že si vyberete a podpoříte dobrou věc.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů