Úterý, 19. března 2024

EKOLOGICKÉ VELETRHY BRNO 2008

Již potřetí se na brněnském výstavišti uskuteční ve dnech 20.–22. května 2008 Ekologické veletrhy Brno
EKOLOGICKÉ VELETRHY BRNO 2008

které jsou již tradičně tvořeny dvěma navzájem se doplňujícími projekty - vodohospodářskou výstavou Vodovody-Kanalizace (VOD-KA), která se koná pod odbornou záštitou  SOVAKu, a veletrhem techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO. Ekologické veletrhy Brno patří svým rozsahem a kvalitou doprovodného programu k nejvýznamnějším akcím ve střední a východní Evropě. Součástí veletrhů bude poprvé Národní konference o bezvýkopových technologiích NO – DIG.

Významnou součástí veletrhů je vysoce odborný doprovodný program, který je složen z odborných diskusí a seminářů, zaměřených na řešení aktuálních problémů a témat z oblastí vodohospodářství a ekologie. V připravovaném ročníku Ekologických veletrhů nebudou chybět ani praktické ukázky protipovodňových opatření a doprovodné semináře ve speciálním bazénu u pavilonu Z.

Ekologické veletrhy lákají do Brna stále širší okruh odborných návštěvníků. Jde především o segment odborníků, kteří rozhodují o investicích do vodního hospodářství a životního prostředí, ať už jde o firmy, zástupce ministerstev  nebo krajských a městských úřadů. Během letošního ročníku přijelo do Brna více než 9000 odborných návštěvníků, z 34 zemí. Návštěvníci ze zahraničí tvořili 12 % z celkového počtu.

Z auditovaných výsledků minulého ročníku vyplývá, že se na Ekologických veletrzích zúčastnilo více než 330 vystavovatelů z 11 zemí, které prezentovaly svou nabídku na 11 488 metrů čtverečních čisté výstavní plochy. Již dnes můžeme říci, že i příštího ročníku se zúčastní opět více než tři stovky vystavovatelů, mezi nimi i vodárenské společnosti, které vystavují pod hlavičkou SOVAK.

Mezi hlavní cíl Ekologických veletrhů patří zprostředkování kvalitního setkání zástupců státní správy, samosprávy a dalších uživatelů technologií, které jsou určeny pro tvorbu a ochranu životního prostředí s odborníky, kteří jsou schopni řešit jejich problémy.

Uzávěrka přihlášek na Ekologické veletrhy 2008 je 21. ledna. Dodržením termínu přihlášení firmy automaticky získají výhodnější cenu za výstavní plochu. Pro nově vystavující firmy je připraven program Start, při němž mohou nově vystavující firmy využít balíčku služeb, který jim přinese hned několik výhod najednou. Jde například o snížení administrativní náročnosti s přihlášením a přípravou na veletrh, zvýšenou marketingovou a PR podporu jejich účasti, ale i o podporu formou firemních pozvánek a dalších benefitů zdarma či za zvýhodněnou cenu.

Více na www.ekologickeveletrhybrno.cz.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů