Sobota, 20. dubna 2024

Novinky na veletrhu EXPO Mokrá 2008?

Tým Těžební unie již v plném proudu příprav na VII. ročníku mezinárodního veletrhu EXPO Morká 2008, který proběhne v  kamenolomu Mokrá u Brna!
Novinky na veletrhu EXPO Mokrá 2008?

V letošním ročníku přichází realizátor kromě jiného s bohatým doprovodným programem. Mezi jinými akcemi je speciální event - akční prezentace čtyřkolek a terénních aut, která spočívá v možnosti zkušebních jízd pro návštěvníky i vystavovatele ve vymezeném prostoru lokality. To vše v souladu s bezpečnostními pokyny báňských předpisů.

Kdo přijal záštitu?

Vzhledem k tradici, historii i stále rostoucího významu veletrhu EXPO Mokrá přijalo záštitu nad veletrhem Ministerstvo obchodu a průmyslu České republiky, Ministerstvo životního prostředí České republiky, předseda Českého báňského úřadu, primátor města Brna pan Roman Onderka a hejtman Jihomoravského kraje Ing. Stanislav Juránek.

Kdo jsou partneři akce?

Partnery projektu se staly přední české, slovenské, polské i německé odborné časopisy: Stavení informace, Stavební technika, Kámen, Stavební informace, Magazín stroje a mechanizácia, Uhlí - rudy - geologický průzkum, Stavebné hmoty, Strojník a mechanik,  Gesteinsperspektiven, DSB a BR. Z tištěných novin a týdeníků byl vybrán tradiční Technický týdeník. Internetovými partnery pro podporu medializace se staly české oborové servery server Bagry.cz a Enviweb.

Ps: Tým Těžební unie se těší, čím ho příprava veletrhu VII. ročníku EXPO Mokrá 2008 ještě překvapí a kdo nový se na akci nečekaně přihlásí! :o

Co je nového v přípravách VII. ročníku Mezinárodního demonstračního veletrhu strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008?

Realizační tým přijímá nové přihlášky vystavovatelů a spoluvystavovatelů, komunikuje s médií a provádí nezbytné a časově náročné přípravné práce, které – jak všichni doufají – povedou ke zdárnému zajištění červnového veletrhu a zajištění kvalitní účasti předních českých a evropských vystavovatelů.

Přihlásili jste se již také?

Během prvního měsíce od oficiálního rozsevu přihlášek se přihlásilo více než 60 vystavovatelů z České a Slovenské republiky, Německa a Polska!

Mediálně již byl veletrh podpořen tištěnými informacemi časopisů a serverů Mediálních partnerů, na jejichž základě se přihlašují nový vystavovatelé i budoucí návštěvníci veletrhu EXPO Mokrá 2008!

Veletrh EXPO bude nově prezentován v rámci Post-PR také na německém veletrhu STEINEXPO 2008 v září tohoto roku, což podpoří jeho vnímání na poli mezinárodních tematických veletrhů!

A co je nachystáno pro vystavovatele?

Tým Těžební unie zajistil již nyní kvalitní prostor pro Slavnostní zahajovací večer, který se uskuteční v první den veletrhu přímo v centru Brna, který přítomným nabídne zajímavé a netradiční zázemí, který koresponduje s tématem veletrhu i cílovou skupinou vystavovatelů a návštěvníků. Překvapivé místo pro zahájení, které má obnovenou historii i novodobý design jistě potěší oko i náladu přítomných!

Ps: Zajímaví vystavovatelé, netradiční doprovodný program, jedinečné místo pro akční veletrh, medializace ve skutečně oborových médiích a zodpovědný tým, který se svou práci snaží dělat kvalitně = to vše je VII. ročník Mezinárodního demonstračního veletrhu strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů