Sobota, 20. dubna 2024

Pozvánka na jarní zahradnickou výstavu DŮM A ZAHRADA

Největší  květinový svátek na severu Čech pro Vás chystá výstaviště Louny.
Pozvánka na jarní zahradnickou výstavu DŮM A ZAHRADA

První letošní výstavou na lounském výstavišti bude zahradnický veletrh DŮM A ZAHRADA. Brány výstaviště se otevřou ve dnech 17. až 20. dubna.
Cílem je představit návštěvníkům co nejširší nabídku zahradního vybavení, doplňků a rostlin, nezapomínáme ani na stále více žádaný venkovní nábytek, zahradní techniku a nejrůznější doplňky pro vaší zahrádku.
Na své si při jarní výstavě DŮM A ZAHRADA přijdou drobní pěstitelé a zahrádkáři, kteří do Loun zamíří za prvními jarními nákupy. Desítky zahradnických firem Vám zde nabídnou to nejlepší ze svého umění. Představí se s širokou  nabídkou jarních, hrnkových a balkónových květin,  okrasných dřevin, zahradnického a doplňkového zboží jako je např. zahradní mechanizace hobby zboží, pomůcky a potřeby pro zahradníky a zahrádkáře. Návštěvníci se mohou těšit i na nabídku cibulovin, masožravých rostlin, kaktusů, sukulentů, skalniček i zajímavých bonsají.

Hlavní expozice v pavilonu „A“, jejíhož projektu se ujal známý zahradní architekt Kastner, ponese romantický název „OKRASNÁ MEDITAČNÍ ZAHRADA“.
S ukázkou meditativní zahrady s tvarovanou borovicí, japonskou lucernou, originálním kamenem atd. Pan Kastner přiveze do Loun cca 20 druhů rostlin, které budou mít letos premiéru v České republice.

Výstava „Dům a zahrada“ je  určena všem, kteří bydlí!
Přijďte si vybrat z nepřeberné nabídky nábytku – stylový, moderní, proutěný, ratanový, masivní, zahradní i teakový. Velká nabídka sedacích souprav, postelí, kuchyní, bytového textilu a bytových doplňků.

Výstava „Dům a zahrada“ je určena všem,  kteří si chtějí vylepšit své bydlení!
Naleznete zde široký výběr sanitárního zařízení, novinek ze stavebního sortimentu – vysušování zdiva, sádrokartonové a nátěrové systémy, střešní krytiny a okapy.

Výstava „Dům a zahrada“ je určena všem,  kteří staví či rekonstruují!
Naleznete zde novinky z oblasti oken a zasklívání lodžií, dveří, podlah, schodišť, topení a krbových kamen, komínových systémů, bazénů a garážových vrat.

Veletrh zahrad, nábytku a stavebnictví „DŮM A ZAHRADA“. Výstava otevře brány lounského výstaviště  ve dnech od 17. - 20.4.2008.

Diamant Expo, tel.: 475 214 793-4, www.diamantexpo.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů