Pátek, 19. dubna 2024

Greenways 2008 – grantový program Nadace Partnerství a Nadace České spořitelny

Greenways 2008 – grantový program Nadace Partnerství a Nadace České spořitelny

Nadace Partnerství s podporou Nadace České spořitelny, Generálního partnera programu Greenways a Pojišťovny České spořitelny a.s., vyhlašuje grantový program Greenways 2008.

Nadace Partnerství otevírá  již šestým rokem grantové kolo programu Greenways. Hlavním cílem grantového programu je podporovat dlouhodobý rozvoj a péči o víceúčelové trasy a stezky spojené s projekty Greenways v České republice (Greenway Praha-Vídeň, Greenway Labe, Moravské vinařské stezky, Greenways Krakow-Morava-Wien). Grantový program podporuje rovněž nové a začínající projekty, například Greenway Berounka-Střela, Greenway Odra-Labe-Dunaj, Greenway Botič, Greenway Jizera a další. V letošním roce podpoříme v rámci Evropského projektu Green Belt také projekty v koridoru bývalé železné opony.

Grantové kolo je vyhlášeno dnem 21. května 2008, žádosti je možné podávat do 23. června 2008. Z prostředků dárce, kterým je Nadace České spořitelny, rozdělí program Greenways v letošním roce 1,4 milionu korun. Výše grantů je omezena částkou 100 tisíc korun. Podporu získají vybrané projekty v kategoriích Partnerství pro stezku a  Adoptuj svou stezku. Výsledky grantového kola budou vyhlášeny do 10. července 2008.

Více informací naleznete  na www.nadacepartnerstvi.cz/greenways-granty

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů