Sobota, 20. dubna 2024

Nové obaly TNT

Nové obaly TNT
TNT Express přichází s novou řadou obalů, které mnohem lépe zabezpečí zásilky před poškozením a zákazníkům umožní větší výběr. Všechny obaly jsou navíc vyrobeny z recyklovaných materiálů.

"Ve více než 200 zemích, kde společnost TNT operuje, jsme nejprve sjednotili portfolio expresních přepravních služeb, nyní představujeme jednotnou řadu obalů," říká Jan Willem Breen, marketingový a obchodní ředitel. Pro každou zásilku, ať už jde o důvěrné dokumenty nebo farmaceutické vzorky, existuje vhodný obal - krabice, tuba, taška či obálka. Například nový BubblePak s vnitřní bublinkovou ochrannou vrstvou umožňuje bezpečnou přepravu i pro křehké předměty. TubePak je určen pro posílání plakátů, Med-Pak pro farmaceutické vzorky, které potřebují teplotní regulaci. "Přestože nyní TNT disponuje širším spektrem obalů, zákazník si ten nejvhodnější vybere snadno - jednotlivé typy obalů se graficky liší a jednoduché piktogramy znázorňují, jak nejlépe zásilku zabalit, uzavřít a poslat," říká Ivana Prosecká, jednatelka TNT Express ČR.

Ročně společnost TNT vyrobí 50 mil. obalů. Nové krabice a tašky se do oběhu zavádějí nejdříve v Evropě a na Středním východě, nové obálky jsou k dispozici po celém světě. S ohledem na životní prostředí jsou nové plastové tašky vyrobeny z materiálu, který se během dvou let biologicky rozloží. Lhůta použitelnosti je na tašce vždy uvedena.
Zdroj:Logistika
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů