Pátek, 19. dubna 2024

Co takhle dát si....dýňový guláš???

Co takhle dát si....dýňový guláš???

Pokud vás zaujala tato lákavá nabídka, nezapomeňte přijet již tento víkend (10.- 12.10.2008) do podhůří Beskyd. Odpočinkově-pracovní víkendovku pro vás připravili organizátoři Akce Příroda.

Hlavním programem je sběr dýní hokkaido a následné vaření guláše z této výborné zeleniny. Nicméně dobrovolníci si budou moci vyzkoušet i sázení ovocných stromů nebo třeba loupání česneku. Samozřejmě se nebude pouze pracovat, na účastníky čeká i zábavný zážitkový program jako hry, povídání, hudební, výtvarné a jiné improvizace.

Vše se bude odehrávat v Zahradě ve Mlýně v obci Vidče. Jeden z organizátorů Radek Vala uvedl: "Zahrada ve Mlýně je snahou o vytvoření přirozeného ekosystému s produkcí ovoce a zeleniny a také místa k setkávání lidí, kterým je tohle téma blízké. Zahrada je v přechodném období pro certifikaci v Ekologickém zemědělství."

Máte-li tedy zájem, neváhejte a přijeďte se podívat. Víkendovka je organizována pod hlavičkou Akce Příroda, jednoho z programů Hnutí Brontosaurus. Tento program připravuje zejména víkendové akce pro mladé lidi, kteří rádi smysluplnou prací pomáhají přírodě. Více informací a přehled dalších víkendovek najdete na www.akcepriroda.cz.
 
Kontaktní osoba: Radek Vala
Telefon: 604 607 183
E-mail: radekvala@c-box.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů