Středa, 24. dubna 2024

Řešení ekologických potřeb

Řešení ekologických potřeb
Budova vzdělávacího střediska pro návštěvníky Yellowstonského národního parku (The Old Faithful Visitor Education Center) dostává nový kabát z materiálu DuPont(tm) Tyvek(r) (klimatické ochranné systémy). Výrobky firmy DuPont, použité při stavbě této budovy, spolu s jinými produkty pomohou snížit celkovou energetickou náročnost parku, připravit jej na zvýšený počet návštěvníků a zároveň minimalizovat ohrožení přírodních zdrojů.

Prostřednictvím této neziskové nadace firma DuPont dodává celý sortiment výrobků určených ke kontrole vlhkosti a klimatických vlivů, a tím podporuje snahu Yellowstonu stát se nejekologičtějším národním parkem ve Spojených státech.

Klimatické ochranné systémy DuPont(tm) Tyvek(r) přispějí ke snížení energetické zátěže potřebné k vytápění a chlazení budov a ochraně konstrukcí před pronikáním vzduchu a vody při současné efektivní kontrole vlhkosti. Portfolio prodyšných membrán DuPont(tm) Tyvek(r) se nedávno rozrostlo o řadu pokovených membrán, které zásadním způsobem zvyšují energetickou úspornost a vnitřní pohodlí budov.
Zdroj:STAVITEL
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů