Pátek, 19. dubna 2024

Ekologická móda - inspiraci přináší firma Quelle

Ekologická móda - inspiraci přináší firma Quelle
„Bio“ už dávno není pouhý trend. Bio je životní styl, přístup k životu vlastnímu stejně jako k životu ostatních. Ať již těch, kteří jsou zapojeni do samotného výrobního procesu nebo těch, kteří stejně jako vy chtějí dýchat lepší vzduch, pít čistší vodu a zachovat naši planetu obyvatelnou pro další generace.
Ekologická móda - inspiraci přináší firma Quelle

Společnost Quelle se boje za lepší, ekologičtější život přidala jednak prodejem modelů z bavlny označené přívlastkem „bio“ či „ekologická“, jednak zapojením do projektu „Cotton made in Africa“. Pěstování bavlny totiž poskytuje obživu více než dvaceti milionům Afričanů; projekt si klade za cíl zajistit pro ně lepší konkurenceschopnost na trhu a odběr za garantované ceny. Zapojte se i vy – nákupem zboží z ekologické bavlny na stránkách www.quelle.cz!      

Na chladnější letní dny se hodí lehké dlouhé kalhoty a bundička na přehození přes ramena, až se u večerní sklenky vína na zahrádce trochu ochladí. Přírodní materiály jsou v tomto případě samozřejmostí! 

Kombinace bílé barvy, léta a opálení, to je klasika. Přidejte přírodní bavlnu, volný střih, úzká ramínka a jemné zdobení okolo výstřihu a máte nejoblíbenější kousek vašeho letního šatníku!

Jemně zdobená halenka z lehounkého materiálu je velmi vzdušná a díky tomu se vám bude příjemně nosit i v teplých dnech. Hodí se do práce, na procházku i na večerní posezení.

Malé slečny se chtějí zpravidla alespoň trochu podobat mamince – ideální příležitost mají  bavlněném tričku ve vzhledu tuniky! (hlavní obrázek článku.)

Folklorní motivy jsou velmi populární. Kdo se nechce pouštět do velké extravagance, ale přesto chce mít ve svém šatníku i tento trendy styl, může sáhnout po tričku s květinovou výšivkou okolo výstřihu. Ideální je s džínami nebo dlouhou volánovou sukní!

Která maminka by nechtěla pro svoje dítě to nejlepší? V oblékání jednoznačně platí, že to nejlepší je pohodlné, příjemné a zároveň vkusné. Všechny tyto podmínky 100% splňuje dívčí souprava skládající se z legín a roztomilých šatiček.

http://www.ladyzone.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů