Čtvrtek, 18. dubna 2024

Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky

K záruce úspěchu v oblasti módy patří povědomí o nejnovějších trendech a samozřejmě nejen v ní.
Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky

Z toho důvodu se dnes na trhu vyskytuje množství designérů a výrobců, kteří sledují okolní dění a uvědomují si, že současná spotřeba všeho je do budoucna neúnosná. Proto se dnes můžeme setkat s celou řadou oděvních kousků a textilových doplňků, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Sem patří také povedené tašky či kabelky společnosti Kanazu Sen-I z japonské prefektury Fukui.

Příruční tašky jsou vyrobeny ze stoprocentně biodegradačního materiálu, tedy takového materiálu, který lze bez zbytkových stop zcela rozložit, čímž nedochází k zatěžování přírody. Nejmodernější technologie výroby, které bylo dosaženo ve spolupráci japonské společnosti s akademickou obcí a podporou vlády, zaručují nejen tyto úctyhodné vlastnosti, ale zároveň dovolují těmto eko-taškám, aby byly tenké, nicméně odolné zároveň.

Tašky Kanazu Sen-I jsou velmi skladné. Přesto přese všechno nepostrádají nic z takových kvalit, jakých si ve světě módy ceníme. Tyto eko-tašky dobře vypadají, jsou stylové a navíc jsou vyráběny v několika řadách, aby uspokojily silnou poptávku. Nás zaujaly především takzvané Kusha Tote tašky, které svým „zmačkaným“ vzhledem zaujmou na první pohled. Povedené jsou nicméně i zbylé dvě řady. Jen se podívejte.

Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)Eko-tašky Kanazu-Sen I: Stylové a k přírodě šetrné tašky (http://www.modablog.cz)

zdroj: knaplus.com

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů