Pátek, 19. dubna 2024

e-Zpravodaj veletrhu WATENVI 2010

WATENVI se bude letos poprvé konat v novém pavilonu P...

e-Zpravodaj veletrhu WATENVI 2010

Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI se uskuteční v novém moderním pavilonu P, v termínu od 25. - 27. května 2010. Letos nově probíhá souběžně Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb URBIS TECHNOLOGIE.

Domluvte si schůzku na WATENVI


I v letošním roce pokračujeme v úspěšném projektu Business Point, který se uskuteční dne 26. května, od 10.00 hodin, přímo v pavilonu P. Základem tohoto projektu jsou předem rezervované a domluvené obchodní schůzky. Slouží nejen k výměně zkušeností, ale především k navázání nových obchodních kontaktů. Již dnes mají zájemci z řad firem domluvené schůzky se zástupci asociací měst, dovozců technologií na ochranu životního prostředí z Bulharska, Francie, Chorvatska, Maďarska, Nizozemí, Rumunska a Slovenska.

Využijte registrační kódu ZDARMA - pozvěte si neomezený počet návštěvníků na veletrh


V letošním roce byl NOVĚ každému vystavovateli přidělen jeden registrační čárový kód, který bude nahrazovat tištěné firemní pozvánky. Registrační čárový kód můžete rozeslat neomezenému počtu Vašich obchodních partnerů, kteří budou mít po registraci vstup na veletrh ZDARMA. Registrační kód můžete umístit na Vaši vlastní pozvánku nebo ušetřit za poštovné a rozeslat jej emailem. Využité vstupy na veletrh jsou zcela zdarma, jak pro návštěvníky, tak i pro vystavovatele.

Doprovodný program nejen o vodě a odpadech


Stejně jako v minulých letech je součástí veletrhu WATENVI odborný doprovodný program. Mezi aktuální témata patří nejen novela zákona o odpadech, nová legislativa v oboru vodního hospodářství, strategie financování vodohospodářské infrastruktury v ČR, ale i Seminář "Městské technologie", nebo XVII. celostátní kongres starostů a primátorů obcí a měst ČR. Více informací a kompletní aktuální verzi doprovodného programu naleznete zde.

Zvýhodněné ceny ubytování při WATENVI


Při příležitosti konání mezinárodního vodohospodářského a ekologického veletrhu WATENVI a golfového turnaje VodCup 2010, který již tradičně pořádají Veletrhy Brno ve spolupráci s Golfovým areálem Kaskáda, bychom vás rádi informovali o možnosti zvýhodněného ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu Kaskáda, doplněném o wellness centrum. Více informací naleznete zde.

Kontakt:
Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 1, 647 00 Brno
Jana Tyrichová
manažer PR a reklamy
tel.: +420-541 152 890
fax: +420-541 152 889
watenvi@bvv.cz
www.bvv.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů