Pátek, 29. března 2024

Výstava "Dům a zahrada Liberec" láká novinkami a slevami

Spojení nomenklatury příbuzných oborů stavby, bydlení a zahrady vytváří návštěvníkům i vystavovatelům každoročně příjemnou atmosféru.

Výstava "Dům a zahrada Liberec" láká novinkami a slevami

Co vše výstava nabídne?

Těšit se můžete na novinky z oblasti zahrady, stavby a bydlení, včetně inspirace pro vytvoření nebo zkrášlení zahrady. Pokud jste již rozhodnuti, můžete se zastavit se svojí poptávkou či využít akční ceny vystavovatelů. Najdete zde opravdu vše, od kytičky na Váš balkon až po kompletní realizaci Vaší zahrady. Od pořízení domu až po výměnu podlah. Od dekorací, nábytku až po celkovou obměnu interiéru.
Návštěvníci zde budou mít možnost požádat o radu nebo načerpat inspiraci, ale především vše získat za výstavní ceny.

Co je užitečné si zapamatovat?

  • Co: DŮM A ZAHRADA LIBEREC - Výstava pro všechny, kdo bydlí.
  • Kdy: 20. - 23. 5. 2010
  • Kde: výstaviště Liberec


Vše pro Váš domov - to je Dům a zahrada Liberec


Mezi nejoblíbenější veletržní akce na výstavišti v Liberci patří veletrh DŮM A ZAHRADA LIBEREC, které se letos koná v termínu 20. - 23. května. DŮM A ZAHRADA LIBEREC, se bude konat již pošesté, nabídne přehlídku stavebních materiálů a technologií. Návštěvníci, a to jak z řad odborníků, tak z řad drobných stavebníků či chalupářů, se mohou těšit na průřez nabídky stavebního průmyslu včetně nejaktuálnějších novinek.

slevy vystava

DŮM A ZAHRADA LIBEREC je bezesporu jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících veletrhů bydlení mezi regionálními výstavami v České republice. Návštěvníci zde najdou vše od pořízení bytu či domu, přes stavbu, nábytek, vybavení interiérů až po drobné dekorace. A jelikož k bydlení patří i péče o zahradu, návštěvník zde najde i vybavení pro zahradu.

V loňském roce řes 24.000 návštěvníků


Spojení nomenklatury příbuzných oborů stavby, bydlení a zahrady vytváří návštěvníkům i vystavovatelům každoročně příjemnou atmosféru. Oblíbenost této výstavy dokazuje i návštěvnost. Během čtyř dnů konání výstavy ji v loňském roce navštívilo přes 24.000 návštěvníků a na naprosto vyprodaném výstavišti se představilo přes 300 vystavovatelů.

rozkvetla vystava

Pokud se chystáte stavět dům, opravovat byt nebo uvažujete o rekonstrukci koupelny, výměně oken nebo zateplení, přijďte se inspirovat a poradit přímo na tuto výstavu.
Stavební výstava DŮM A ZAHRADA LIBEREC, nabídne mnoho inspirativního pro opravy, rekonstrukce či modernizace bydlení a navíc můžete získat informace o finančních službách v oblasti stavebnictví. Dalším zajímavým a rozsáhlým tématem této výstavy je interiér a vybavení bytu.

Výstava Dům a zahrada Liberec je otevřená od čtvrtka 20. do neděle 23. května vždy od 9 do 18 hodin. V neděli 23. května od 9 do 16 hodin

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů