Čtvrtek, 28. března 2024

WATENVI v novém pavilonu P

Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI se uskuteční v novém moderním pavilonu P, v termínu od 25. - 27. května 2010. Letos nově probíhá souběžně Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb URBIS TECHNOLOGIE.

WATENVI v novém pavilonu P
On-line registrace
Pro usnadnění vstupu na veletrh byla zřízena on-line registraci odborných návštěvníků. Po vyplnění několika jednoduchých identifikačních otázek bude zájemcům zasláno elektronické potvrzení registrace. Po jeho předložení na registračních místech při vstupu do areálu výstaviště bude vyměněno za plnohodnotnou vstupenku.
Domluvte si schůzku na WATENVI
Business Point 2010 se uskuteční dne 26. května, od 10.00 hodin, přímo na ploše pavilonu P. Základem tohoto projektu jsou předem rezervované a domluvené obchodní schůzky. Slouží nejen k výměně zkušeností, ale především k navázání nových obchodních kontaktů. Již dnes mají zájemci z řad firem domluvené schůzky se zástupci asociací měst, dovozců technologií na ochranu životního prostředí z Bulharska, Chorvatska, Rumunska, Maďarska a Slovenska.
Doprovodný program nejen o vodě, odpadech, ale i veřejných financích
Stejně jako v minulých letech je součástí veletrhu WATENVI odborný doprovodný program. Mezi aktuální témata patří nejen novela zákona o odpadech, nová legislativa v oboru vodního hospodářství, strategie financování vodohospodářské infrastruktury v ČR, ale i XVII. celostátní kongres starostů a primátorů obcí a měst ČR. XVII. kongres starostů a primátorů měst a obcí ČR se bude věnovat stavu veřejných financí v době krize, nakládání s odpady a dotačnímu programu Zelená úsporám pro starosty. Více informací a kompletní aktuální verzi doprovodného programu naleznete zde.
Odpady 2010 a jak dál?
Sdružení provozovatelů technologií pro ekologické využívání odpadů v ČR (STEO) připravilo opět seminář Odpady a jak dál, tentokrát s podtitulem "Je MBÚ (mechanicko-biologická úprava) alternativou spaloven?". Seminář se 26. května od 10.00 hod. v Kongresovém centru v areálu brněnského výstaviště. Odborníci se zaměří na energetické využívání odpadů a související problematiku. Zahraniční experti z Německa a Švýcarska budou hovořit o zkušenostech s MBÚ a nakládání s komunálními odpady ve svých zemích.

Kontakt:
Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 1, 647 00 Brno
Jana Tyrichová
manažer PR a reklamy
tel.: +420-541 152 890
fax: +420-541 152 889
watenvi@bvv.cz
www.bvv.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů