Úterý, 23. dubna 2024

DŮM 2010 se blíží

17. ročník výstavy DŮM 2010 je určen všem, kdo bydlí. Výstava proběhne od pátku 20. srpna na výstavišti v Lounech a potrvá tři dny, do neděle 22. srpna.

DŮM 2010 se blíží

V srpnu bude areál výstaviště v Lounech opět patřit stavebníkům. Stalo se dobrou tradicí, že se zde v tomto měsíci koná velký stavební veletrh DŮM 2010. Výstava přinese návštěvníkům řadu zajímavých námětů jak pořídit, vybavit, zlepšit či zkrášlit bydlení.

Co nabízí současný trh s nábytkem, jaké si můžete zařídit podlahy, schodiště, dveře, okna, jak je zateplit, jakou stínící technikou je lze opatřit, či jakými doplňky bydlení zdokonalit, o tom všem získáte přehled v Lounech. Seznámit se tu můžete např. i s moderními pomocníky při úklidu. Chybět nebude ani nabídka nového bydlení prezentovaná realitními společnostmi.

vystaviste

I když většina z nás ještě nepřemýšlí o topné sezóně, právě teď je nejvyšší čas začít se zajímat, zda lze získávat teplo efektivněji a levněji.

Výstava "DŮM" se stala tradiční událostí v oboru stavebnictví. Za dobu své existence se vyprofiloval v ucelenou přehlídku stavebních oborů i oborů souvisejících a zařadil se mezi prestižní regionální výstavní akce.
Výstava patří k největším, které se v Lounech pořádají. Každým rokem ji navštíví na 25 000 lidí. Novinky hlavně ze stavebnictví zde představují více než dvě stovky vystavovatelů. Vedle stavebních materiálů si lidé mohou vybrat například moderní zabezpečovací systémy, nábytek nebo si nechat udělat projekt zahrady...
Nezapomeňte se i vy přijet podívat či představit svoji společnost na výstavě "DŮM 2010" ve dnech 20. - 22. srpna 2010 na výstavišti v Lounech.

veletrh

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů