Úterý, 16. dubna 2024

Šperky s přírodním kouzlem

Šperky s přírodním kouzlem

Říká se, že pro každou ženu existuje dokonalý šperk. Určitě i ty máš svůj oblíbený kousek, díky kterému se cítíš neodolatelná, sebevědomá a v neposlední řadě plná pozitivní energie. Objev svět šperků z pravých přírodních kamenů, polodrahokamů, minerálů a dalších drahých přírodnin. Ukážu ti, jak lehce vybrat správný šperk určený pro tvoje znamení.

Achát, hematit, jantar, karneol, nefrit, safír, turmalín, vltavín a hromada dalších. Nádherných kamenů je doopravdy velké množství

Achát, hematit, jantar, karneol, nefrit, safír, turmalín, vltavín a hromada dalších. Nádherných kamenů je velké množství.

Originální a jedinečné

Šperky s přírodními kameny jsou jednoznačně módním trhákem tohoto roku. Hodí se prakticky ke každému outfitu a ročnímu období. Oproti běžným šperkům si u přírodních šperků můžeš být jistá tím, že budeš vždy originální. Každý kousek je unikát! Příroda si dává na kráse a jedinečnosti svých "výrobků" záležet. Pokud se chystáš na výběr nějaké přírodní ozdůbky, měla bys vědět jednu důležitou věc. V případě nákupu kamenů platí jedno zajímavé pravidlo - kámen si musí vybrat tebe. Hned na první pohled tě musí zaujmout a přitahovat. Jedině tak si můžeš být jistá, že jsi si vybrala šperk správně. Poslouchej svůj vnitřní hlas. Pochopitelně nezapomeň zkontrolovat samotnou kvalitu kamene. Ten by neměl být vybledlý či vážně poškozený. Některé prasklinky přírodního charakteru nevadí. Pokud tento fakt nepodceníš, budeš s novým přírůstkem do své šperkovnice určitě víc než spokojená. A proč je výběr tak důležitý?

Kouzelná síla kamenů

Někteří lidé obdivují kouzelnou moc krystalů, protože věří, že se v nich soustředí kosmická a přírodní energie. Pokud jsi například nemocná, může ti správně vybraný kámen ulehčit léčbu díky vyzařovaným vibracím. Zdá se ti to přitažené za vlasy? Tím to zdaleka nekončí!

Nyní máš jedinečnou šanci využít 15% slevového kupónu! Klikni na kupón a na konci své objednávky vlož do pole komentář heslo "kamoska.cz". Kupón je platný pouze do 25.8. 2010.

Kameny stejně jako živé bytosti reagují na svět kolem. Pokud se budeš ke svému šperku chovat vlídně, můžeš od něj čekat ještě silnější léčivé účinky. Pravidelná komunikace, chvála a hlazení dodává kamenu pozitivní naladění. Nové či nalezené šperky by si měla nejdříve očistit od působení bývalého majitele. To provedeš nejlépe tak, že celý předmět či kámen rychle opláchneš, ale pozor - perly a perleť se pod vodu dostat nesmí. Ztratí tak svůj lesk a barvu. Po očištění je zapotřebí kámen dobít novou energií. Na to je hned několik metod. Mezi nejčastější patří sluneční svit či meditace. Tradiční metodou je též položit kámen nebo celý šperk na drůzu křišťálu. Očistu je navíc zapotřebí provádět průběžně. V prvním případě stačí kámen ponechat na několik hodin na denním světle. Jednoho dne dojde i kameni veškeré jeho životní energie. Poznáš to dle zmléčnění jeho povrchu. Kámen ale nikdy nevyhazuj! Zaručených rad a tipů, jak správně manipulovat s léčivými kameny, je velké množství. Jak vidíš, mají šperky pro ženy svá tajemství a záhady. Svět léčivých kamenů je plný zajímavostí, a právě proto má hodně z nás tyto zázraky přírody v oblibě.
Kameny podle znamení zvěrokruhu

Energie konkrétních kamenů se nehodí pro každého. Vybírat kameny podle znamení není tvoje povinnost, ale pokud se rozdělením budeš řídit, můžeš si být jistá pozitivním dopadem energie na tvoje tělo, mysl i duši. Energetické působení na lidský organismus má své zákonitosti, které podle pravidel ezoteriky jen tak nepřelstíš. Pokud tě alespoň trošku zajímají horoskopy, tak už víš, že v den tvého narození byly hvězdy a planety v postavení, jenž ovlivňuje celý tvůj život. Na stejnou vlnu byla však naladěna i naše Země, a proto kameny fungují nejlépe jen tehdy, když jejich vibrace ladí s tvým znamením. Pokud na dělení podle znamení nevěříš, dej opět na svou intuici - nemůžeš udělat chybu.
Krása s duší přírody

Ať už si chceš vybrat pouze talisman či náhrdelník k večerním šatům, můžeš si být jistá tím, že přírodní šperky pro ženy mají něco do sebe. Na výběr máš z velkého množství různých kamenů a způsobů zpracování do šperku. Některé kousky vypadají opravdu úchvatně. Buď originální a vyměň klasické kousky z klenotnictví za módní šperk z kamenů, polodrahokamů. minerálů a přírodnin z celého světa. Na každou z nás čeká někde ten pravý, tím si můžeš být jistá!

www.kamoska.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů