Úterý, 19. března 2024

POZVÁNKA NA ECOFAIR 2011 - 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Ještě zhruba týden je příležitost pro české firmy přihlásit se k prezentaci na mezinárodním veletrhu v Bělehradě...

POZVÁNKA NA ECOFAIR 2011 - 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Dovolujeme si Vás pozvat na ECOFAIR 2011, 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, který se koná ve dnech 12. - 14- října 2011 v Bělehradě, Srbsku.

Tento veletrh se koná pod patronátem Hospodářské komory ČR a je zařazen do programu OPPI, díky kterému vystavující firmy získávají dotaci až do výše 120 000,- Kč na náklady spojené s realizací stánku.
Veletržní program zahrnuje mimo jiné oblastní řešení ochrany životního prostředí, ochranu přírody a využití přírodního bohatství, strategie, projekty a edukativní programy na ochranu životního prostředí a přírody, možnosti mezinárodní spolupráce a strategie.

V rámci veletrhu budou organizovány specializované pořady a diskusní stoly o možnostech spolupráce Česká republika - Srbsko, případně seminář a workshop pro možnost detailních diskusí se srbskými partnery.

Veletrh ECOFAIR 2011 je hlavní veletrh týkající se životního prostředí v Srbsku, na kterém své výrobky a služby prezentují stovky vystavovatelů ze desítek zemí světa, a který ročně navštíví tisíce návštěvníků.

Společnosti Integra, byla pověřena Hospodářskou komorou České republiky realizací této akce, jedná se o společnou účast českých firem na mezinárodním veletrhu ECOFAIR, který se koná ve městě Bělehrad, v Srbsku od 12. - 14. října 2011. Jedná se o již osmý ročník tohoto veletrhu. Společná expozice bude realizována v souladu s výstavbou české expozice včetně jejího označení státní grafikou.

Cena nájemného a vybavení expozice za 9m^2 kryté zařízené plochy činí Kč 117 900,00
a obsahuje:
nájemné za plochu, projekt a výstavbu expozice systémem OCTANORM, základní vybavení expozice a pokrytí celé výstavní plochy kobercem, technické zabezpečení a spotřeba, technický návrh, montáž a demontáž expozice, grafický návrh expozice povinný záznam do katalogu a registrační poplatek, pojištění a úklid po dobu konání veletrhu

Firma Integra Vám může nabídnout i další služby jako překlady, ubytování, zprostředkování technické zabezpečení dopravy a spedice exponátů a jiné.

Uzávěrka přihlášek je 10. Července 2011

Na základě zaslané Závazné přihlášky uzavřeme s Vaší firmou Smlouvu o účasti na výše uvedeném veletrhu. Věřím, že využijete příležitosti prezentovat své výrobky a služby na tomto veletrhu. Rádi Vám poskytneme další informace, o které nás požádáte.

Potřebujete-li ke svému rozhodování některé další informace, neváhejte se na nás obrátit a my je rádi zodpovíme.

Zájemci o další dotazy, či případnou účast na veletrhu mohou kontaktovat přímo organizátory české účasti - společnost INTEGRA spol. s.r.o., Na Pankráci 30, Praha 4, Ing. Kateřina Hainzová, hainzova@integrapraha.cz, tel +420 606683376.

Přihláška ke stažení

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů