Čtvrtek, 28. března 2024

Exkluzivní nabídka Enviwebu - možnost laciné koupě bytu přímo od majitele nedaleko pohoří Pélion v centrálním Řecku

Vhodné zejména pro milovníky moře, horských tůr, cykloturistiky, lyžování, plavání, archeologie a dobrého čerstvého jídla nebo k pronajímání českým i zahraničním turistům.

Exkluzivní nabídka Enviwebu - možnost laciné koupě bytu přímo od majitele nedaleko pohoří Pélion v centrálním Řecku

volosExkluzívně námi nabízený byt se nachází na úpatí výše citovaného, již ve starověku citovaného pohoří Pélion. Pohoří Pélion, považované za domovinu mytickéko kentaura Chiróna, se rozkláda v centrálním jihovýchodnim Řecku. Je omýváno čistými vodami Pagasitického zálivu a Egejského moře. Na dohled se nacházejí ostrovy - tzv. Jižní Sporady a druhý největší řecký ostrov Evia.

volosPohoří je poměrně hustě zalesněno, přes požáry, jež v posledních letech jeho část. Skladba je pestrá, borovice, duby, kaštanovníky a platany. V nižších polohách se daří ovocným stromům. Množství starých kamenných stezek, (o než mj. pečuje a provádí po nich pan Jannis Katsinaris z Miliny), starodávné vodní mlýny, množtsví potoků a říček s vodopády, tradiční třípatrové kamenné domy ze slínovců, jílovců a dřeva kaštanovníku lákají cizince. K vidění je též hojná zvěř, známí jsou zejména divocí králíci a divoká prasata. Spatřit lze i různé dravce vč. orlů mořských.

V přilehlém moři lze spatřit dovádějící delfíny. Nedaleko od Pelionu se nachází největší řecký mořský park se soustrovím Jižních Sporád s chráněným tuleněm a aj. živočichy.

Na dohled od Pelionu je mytické pohoří Olymp, nepříliš vzdálené jsou i kláštery Meterora.

volosZa zábavou a i architektonickými památkami lze zajít do okresního města a významného přístavu Volos (80.000 obyvatel), odkud vyjíždí každodenně v letním období turistický vláček. Město i pohoří se přímo nabízí k cykloturistickým i pěším výletům. V zimě k dispozici lyžarské terény s lanovkami. Nedaleko města Volos lze navštívít vykopávky starověkého Iólku (znám z pověsti O Zlatém rounu).

Za koupáním je možno vyrazit na celé pobřeží Pagasitického zálivu, kde jsou četné pláže v blízkosti rázovitých vesniček.

Letecké spojení zabezpečují charterové lety do nedalekého letiště Nea Anchialos.

volosEnviweb zprostředkovává exkluzívně pro zájemce možnost zakoupení zánovního, plně vybaveného bytu koupi bytu přímo na úpatí tohoto čaroskrásného pohoří.

Byt se nachází v 1 patře.bytového cihlo betonového domu postaveného roku 2000 na okraji širšího centra města. Jeho výměra činí 66,3m3 a je tvořen obývacím pokojem, kuchyní s kuchyňkou linkou, ložnicí, 2 balkóny, WC a koupelnou vybavenou vanou i sprchou. v přízemí rezervované parkovací místo. Byt je plně vybaven nábytkem, satelitní TV, elektrickým sporákem s troubou, moderní pračkou a 2 modenrími, dálkově nastavitelnými klimatizačními jednotkami. Připojení na internet možné. Z domu je výhled na pohoří Pélion, jehož úpatí je vzdáleno cca 10 min chůze. Nedaleko domu parčík, zastávka MHD, úřady cca 7 min, nábřeží cca 15 min, nová okresní nemocnice 20 min pěšky, letiště cca 30 min. Ve městě přístav univerzita, archeologiocké muzeum, veletrhy, olympijské tenisové kurty, plavecký stadión. Možnost hippoterapie, koupání, vyjížděk lodí i s rybáři na blízké ostrovy. Každý čtvrtek nedaleko od domu pořádání farmářských trhů s možností zakoupení čerstvé zeleniny a ryb.

Cena : 60.000 Euro

Informace: tel. 777 161 033byt


byt
Dům celkový pohled

byt

Parkovací stání

byt

Sklep

byt

Obývací pokoj

byt

Kuchyně

byt

Koupelna

byt

Ložnice

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů