Pátek, 19. dubna 2024

Novinky 7.G: Benefiční koncert ke dvacetinám Sedmé generace

Novinky 7.G: Benefiční koncert ke dvacetinám Sedmé generace

NAROZENINY
Benefiční koncert ke dvacetinám 7.G

Všechny příznivce a příznivkyně Sedmé generace srdečně zveme na benefiční koncert ke dvaceti letům 7.G, který proběhne v pátek 23. září na nádvoří brněnského Domu pánů z Kunštátu. Můžete se těšit na Zelené koule, zpěváka kapely Květy Martina E. Kyšperského, Tara fuki a Longital. Kromě poslechu zajímavé hudby a debatování o tom, co pro vás Generace znamenala a znamená, se můžete zúčastnit dobročinné dražby, v níž bude Mojmír Vlašín nabízet pozoruhodné předměty. Výtěžek z koncertu a dražby - doufáme - vypomůže Sedmé generaci v těžkých finančních časech.

Lístky v ceně 150 Kč si můžete koupit v redakci Sedmé generace (Hnutí DUHA, Údolní 33), v kavárně Trojka (Dominikánská 9) a v Domě ochránců přírody - Ekologickém institutu Veronica (Panská 9). Přespolní si mohou lístky zarezervovat na e-mailové adrese sgenerace@hnutiduha.cz. Na místě v den koncertu bude vstupenka stát 200 Kč. Děkujeme vám za šíření koncertní zvěsti a těšíme se na shledání! Více se dozvíte na webu 7.G nebo na facebookové stránce koncertu.

NABÍDKA MÍSTA
Hledáme koordinátora/ku 7.G

Do redakce Sedmé generace hledáme kolegu / kolegyni na poloviční úvazek, který/á bude mít na starost koordinaci časopisu. Konkrétně: od administrativy přes komunikaci s předplatiteli až po psaní grantových projektů. Hlásit se můžete do 18. září, nástup je možný od října. Podrobnosti najdete zde.

SOUTĚŽ
10 dnů do konce soutěže o (eko)ceny

Uzávěrka soutěže o skromné, leč hodnotné (eko)ceny se blíží, do 15. září zbývá už jen deset dnů. Naposledy tudíž připomínáme, že pro předplatitele/ky 7.G stačí správně odpovědět na sedm mazaných otázek. Naši občasní čtenáři a čtenářky pak vedle správného zodpovězení kvízu potřebují poslat vlastní fotku letošního čísla 7.G na téma "co všechno se dá dělat či zažít se Sedmou generací". Podrobnosti najdete na narozeninových stránkách.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů