Čtvrtek, 25. dubna 2024

Klastr Česká peleta poprvé představí ucelenou nabídku kotlů na biomasu od českých výrobců

Přijďte se podívat na přehlídku nejnovějších výrobků 11 úspěšných českých výrobců kotlů a paliv z biomasy sdružených v Klastru Česká peleta.

Klastr Česká peleta poprvé představí ucelenou nabídku kotlů na biomasu od českých výrobců

veletrh FOR ARCH / FOR THERM
21. - 25. 9. 2011
pražský veletržní areál Letňany
hala 5, stánek D12
Úspěšné české firmy jako ATMOS, PONAST, VERNER, OPOP, BENEKOV, LING, LATOP, ESEL, BIOMAC či CDP nebo česká pobočka prestižní rakouské firmy MAYR-MELNHOF a další se vůbec poprvé představí v rámci společného výstavního stánku. Každý si tak bude moci vybrat zdravé a cenově dostupné vytápění podle nejjemnějších osobních preferencí a vkusu.
Stánek je symbolem společného servisu českých firem pro nejrozličnější zákazníky. Spojení výrobců pelet, výrobců kotlů i specializovaných logistických a obchodních firem přináší takový komfort a bezstarostnost při vytápění, jaký u zastaralejších typů vytápění nenajdete. Expozice ukazuje, že plyn, elektřina či koks jsou oproti peletám nejen dražší a o dost více znečišťují prostředí, ale již nejsou ani pohodlnější.
Pojďte se přesvědčit, že pelety i další paliva z biomasy představují strategickou odpověď na starosti s energetickou nezávislostí, růstem cen paliv i špatným vzduchem, který dýchá skoro polovina české populace.
Více informací:
Ing. Vladimír Stupavský
předseda Klastru Česká peleta
mobil: 724 611 316
adresa: Česká peleta, z.s.p.o., Ruská 294, 252 29 Dobřichovice
tel.: 241 730 326
Klastr Česká peleta je nově působícím sdružením firem z oblasti výroby kotlů na pelety a dalších paliv z biomasy, výrobců pevných biopaliv, poradenských či distribučních společností a univerzit a výzkumných institucí. Podrobné informace o aktivitách Klastru Česká peleta i jeho členech naleznete na www.ceska-peleta.cz.
vyrobky
Obr.: ukázka produkce členů Klastru Česká peleta - k vidění na veletrhu FOR ARCH

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů